22.2.13

Norsk i London

Det er merkelig å gå rundt i London å høre norsk overalt. Jeg elsker London, men litt av magien forsvinner når man sitter på en bittelitten shabby Cafe på Camden med en annen norsk familie ved siden av. Denne gangen tok vi nok litt høyde for at barna er med på tur, så vi måtte innom turistfellene med stor T :) Vi har  til og med tatt en tur med London Eye! For ganske nøyaktig 20 år siden var jeg i London for første gang, siden har jeg vært her X-antall ganger og blir like forelsket hver gang jeg er her...

En av de nordmennene jeg godt kunne tenke meg å møte er Magnus Pettersen, som har designet Concret serien. Akkurat nå har vi kun Tapedispenseren igjen, men settet kommer snart inn igjen det også. Magnus har også designet Tint lampene til resturanten Fru K på The Thief Hotell, og var nominert til Årets Nykommer til Bo Bedres designpris 2012.


Magnus Pettersen Concrete

 Nina har hatt full kontroll mens vi har vært borte, og det er kjempegøy å se at dere har tatt så godt i mot ukens nyheter. Det er bare å glede seg, mer goodies i vente denne sesongen!




Pin It

4 kommentarer:

  1. Det er deilig å være norsk i England! <3
    London er en kjempefin by med mye liv, herlige butikker og god stemning. Dit drar jeg gjerne igjen..

    Concret-serien er tøff.
    Huff! Hvorfor skal det være så mye fine ting? Det er helt umulig for en interiørentusiast som meg å velge bare en stil. Too many goodies! *hehehe*

    PS: Nå har jeg forhørt meg med mannen i huset og han har gått med på å kjøre meg til deres flotte showroom, så jeg har ikke glemt dere, ting tar bare litt tid! :)

    Ha en strålende helg, fine dere <3
    Så sees vi om ikke så altfor lenge..

    Klem fra Heidi

    SvarSlett
  2. Åå, London! Skulle gjerne vært der igjen snart! :-) Ses på lørdag, gleder meg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Å ja, Jeg kunne jo ikke gå glipp av dette, så vi kom hjem i går kveld. Bare litt intens jobbing, så er jeg klar til i kveld!

      Slett