12.7.11

Samlemani

Via Pintrest via studio002.com
En av mine favorittsysler i feriene er å plukke steiner og skjell i strandkanten. Og det har jeg gjort sammen med barna i år også. Noen ganger leter vi etter hvite, runde, eller rett og slett de peneste vi finner. I år plukket vi lavasteiner med hull som vi skal lage smykker av og små hvite sneglehus som jeg skal ha i glassvaser. Men neste gang skal jeg lete etter bokstaver! Er det ikke flott?



Pin It

8 kommentarer:

  1. Haha, så kult!! Det må jeg prøve å se om jeg får til, jeg plukker også med meg stein alle steder i fra. Fine souvenirer, bruker to av dem til vektlodd på papirservietter på kjøkkenet! :)

    SvarSlett
  2. Jo dette var imponerende flott, for et genialt påfunn! Det er hyggelig å tusle rundt på stranden og lete etter steiner og skjell. Dessverre er det slik mange steder at det ikke er lov å plukke med seg stein hjem, i alle fall ikke i Danmark. De har utrolig flotte og runde steiner. Men jeg har lurt med meg noen hver gang vi er på stranda ved sommerhuset vårt, og klart å lage et vakker bed i hagen til minne om min svigerfar:))
    Ha en fortsatt god sommer og nyt den med dine kjære og nære!
    Klem fra Anne Karin

    SvarSlett
  3. Så flotte de var, og ikke minst en smart ting å gjøre. Steiner har jo ufattelig mange bruksområder samtidig som de frembringer gode minner:)

    SvarSlett
  4. så utrolig stilig! KJempetøft!
    Liker bloggen din!
    Klem

    SvarSlett
  5. COOL!
    Ble skikkelig sjarmert!
    Janni:)

    SvarSlett
  6. Otroligt stiligt!
    Frida

    SvarSlett
  7. Anonym13.7.11

    Vad häftigt!
    Har aldrig sett nåt liknande.
    =o)

    SvarSlett