12.7.11

Samlemani

Via Pintrest via studio002.com
En av mine favorittsysler i feriene er å plukke steiner og skjell i strandkanten. Og det har jeg gjort sammen med barna i år også. Noen ganger leter vi etter hvite, runde, eller rett og slett de peneste vi finner. I år plukket vi lavasteiner med hull som vi skal lage smykker av og små hvite sneglehus som jeg skal ha i glassvaser. Men neste gang skal jeg lete etter bokstaver! Er det ikke flott?Pin It

8 kommentarer:

 1. Haha, så kult!! Det må jeg prøve å se om jeg får til, jeg plukker også med meg stein alle steder i fra. Fine souvenirer, bruker to av dem til vektlodd på papirservietter på kjøkkenet! :)

  SvarSlett
 2. Jo dette var imponerende flott, for et genialt påfunn! Det er hyggelig å tusle rundt på stranden og lete etter steiner og skjell. Dessverre er det slik mange steder at det ikke er lov å plukke med seg stein hjem, i alle fall ikke i Danmark. De har utrolig flotte og runde steiner. Men jeg har lurt med meg noen hver gang vi er på stranda ved sommerhuset vårt, og klart å lage et vakker bed i hagen til minne om min svigerfar:))
  Ha en fortsatt god sommer og nyt den med dine kjære og nære!
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 3. Så flotte de var, og ikke minst en smart ting å gjøre. Steiner har jo ufattelig mange bruksområder samtidig som de frembringer gode minner:)

  SvarSlett
 4. så utrolig stilig! KJempetøft!
  Liker bloggen din!
  Klem

  SvarSlett
 5. COOL!
  Ble skikkelig sjarmert!
  Janni:)

  SvarSlett
 6. Otroligt stiligt!
  Frida

  SvarSlett
 7. Anonym13.7.11

  Vad häftigt!
  Har aldrig sett nåt liknande.
  =o)

  SvarSlett