6.1.11

If you're only going to buy a book this year


Nesting er en bok som består av 26 spennende boliger. Den svenske versjonen av The Selby! De har blitt dokumentert over en periode på 7 år, tilfeldig valgt av forfatterne, Cilla Ramnek og  fotograften Pia Ulin. Stedene og bildene er ekte og ikke iscenesatt på noen måte. Bortsett fra for Cillas spontane styling med noen av tingene som var i boligene. Bildene alltid tatt med det lys som eksisterte der og da. Du kan kjøpe boken på Papercut.



Nesting is a book consisting of 26 interesting homes. The Swedish version of The Selby! They have been documented over a period of 7 years, randomly chosen by the authors; Cilla Ramnek and  Pia Ulin. The places and images are for real and not staged in any way. Exept for Cillas spontaneous styling with some of the home-owners things. The images always shot with the conditions provided by the space and light that existed only then. Get your copy at Papercut.



Pin It

4 kommentarer:

  1. Står allerede på ønskelisten!
    Absolutt en must-have! :)
    Ha en fiiin dag! Klem

    SvarSlett
  2. Å, fiiine bilder!
    Takk for tipset :)

    Hilsen Kristin

    SvarSlett
  3. Ja, den har jeg sååå lyst på! Og takk for link i går, veldig kjekt at flere er med på ordning og reda-prosjektet!:) Ha en strålende dag! Klem fra Heidi

    SvarSlett
  4. Heisann
    Tusen takk for tipset! Står nå øverst på ønskelisten :)
    Ellers så må jeg gratulere deg med en blogg som er helt i min gate. Har fulgt med deg en stund nå, og jeg synes du gjør en kjempegod jobb :) Synes du er veldig flink til å finne flotte bilder og ta opp interessante temaer.

    Ha en super dag!

    Mvh Nina :)

    SvarSlett