6.1.11

Design under pressure

Mannen min lurte på om jeg hadde hørt om krakken Plopp. Hallo? Han må ha glemt hvem han snakker med. Selvfølgelig gjør jeg det. Den er designet av Oskar Zieta i 2007 for Hay. Den er laget av to stål plater som er sveiset sammen og utvidet under høyt trykk - hver eneste en er unik. Den ser like skjør ut som en badering med er supersolid. Jeg tror vi kommer til å gå for hvit eller grå. Hvilken farge foretrekker du?

My husband just asked if I had heard of the stool Plopp. Hello? he must have forgotten who he was talking to. Of course I do. Designed by Oskar Zieta in 2007 for Hay. It is made of two steel plates that are welded together and expanded under high pressure - everythings single one is unique. Use as a stool or a one of a kind sculpture. I think we're going to go for white or gray. What color do you prefer?
Pin It

6 kommentarer:

 1. Hvit, eller hviit :) Tror det blir fint.
  I gang med kjøkkenet? Jeg er med, skal ta et skikkelig rufsetak. Er med på lasset til Fru fly...

  SvarSlett
 2. Svart eller hvit!
  Så gøy å se hvordan den blir laget ☺

  SvarSlett
 3. Vanskelig valg... men hadde nok endt opp på en hvit en i dette tilfellet.
  Den er forresten knall-stilig :)
  Lykke til med valget.
  May Helen

  SvarSlett
 4. Tror nok jeg ender opp med en gul...passer utmerket i gangen min. God lørdagskveld! Brekk.

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig kommentar :)

  Jeg har ønsket meg en i grå siden de kom, siden veggene i gangen er hvite. Skulle jeg hatt den i et rom med farge på veggen, ville jeg hatt hvit. Fint med kontraster ;)

  Problemet er heller at MIN mann nok aldri ville prioritert nesten 3.000 kroner på en krakk, med alle de prosjektene vi skal dra i land den kommende tiden. Men jeg drømmer videre jeg ;)

  SvarSlett