24.1.13

Tid for…

Dette er en hektisk og spennende tid. Innkjøp- og messe tid. Franz tar seg av messene utenlands i år, jeg  hadde allerde booket meg opp med stylinger for lenge siden – neste sesong må jeg prøve å huske når messene er! Vi har signert med noen tunge, anerkjente leverandører som vi gleder oss veldig til å vise dere, men enn så lenge holder vi kortene tett til brystet, så kan de som vil leke copycat gjøre det i etterkant, hi hi hi!


I går var vi på innkjøp hos Kähler, og det er ingen hemmelighet at Omaggio-serien er en av bestselgerne, så der får vi inn hele kjøkkenserien. Vi får inn Ora klokkene i den minste størrelsen, jeg har lagt min elsk på den hvite med svarte visere, de kommer om en ukes tid,  og mye annet spennende, vi legger ut album på facebook fortløpende.


Og i år inviterer vi med oss fire gjester med på messen! Vi har fått inn kjempefine bidrag her på bloggen, på instagram  og ikke minst på mail. Vedlig hyggelig at så mange har lyst til å bli med. Det er ikke lett å plukke ut bare fire. Jeg har lyst til å ta med dere alle. Så jeg kommer tilbake til HVEM i kveld.


Pin It

6 kommentarer:

 1. Anonym24.1.13

  For en herlig tid! :)
  Håper at timeplanen klaffer bedre med messene til neste år.. *hehehe*

  Kähler er en favoritt hos meg også. Digger Mano-koppene og Ora-klokken <3

  Ååååh.. Jeg er sååå spent på konkurransen. Så spent at jeg faktisk drømte om det i natt! *tihi* ;)

  Ha en flott dag!

  -Heidi
  (heirams@hotmail.com)

  SvarSlett
 2. Ora-klokkene er så fine! Hadde det ikke vært for at vi allerede har Sunburst på veggen, tror jeg nok at det hadde blitt en slik.

  Ha en fin dag! Jeg venter i spenning på kunngjøringen av de fire heldige. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åhh... jeg har lyst til å ta med dere alle sammen!

   Slett
 3. De klokkene er så fine ♥
  Skulle gjerne hatt en slik en, så den går rett inn på ønskelisten med en gang (dvs. rykker oppover på den) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, de er nydelige!

   Slett
 4. Anonym25.1.13

  Spennende! Vil det si at dere får inn omaggio med lilla striper? Kjøpte meg karaffelen i Danmark og ønsker meg mer av serien i lilla;-)

  SvarSlett