5.12.11

Litt treig mamma


Barna våre er litt skuffet over at jeg ikke har klart å ta meg sammen til å pynte opp til jul i huset. De ser jo at jeg pakker og sender julegaver hver eneste dag  og sørger for at alle andre får både julepynt og julegaver i hus. Og i september pyntet jeg til jul, tok bilder for et magasin, for å så pakke det ned igjen, så de vet at jeg kan! I helgen var jeg jo på julemarked, så da ble jo ikke tid til noe somhelst. Så derfor løper jeg rundt som gal mens de er på skolen. Opp med julekalender og sølvkongler, frem med stilleben av hjemmelagde nisser, fine blomster og lysgurlinadere. Gleder meg til de kommer hjem!



Pin It

6 kommentarer:

  1. Syns du er flink jeg, Linda. Det er nok to glade barn som kommer hjem i dag ja.

    Ha en super uke!

    SvarSlett
  2. men en dessto bedre dag i dag! Så steller du godt med kundene dine da, topp service, i alle fall! :) Håper du får hjem to juleglade barn fra skolen da...

    SvarSlett
  3. Det er da vel ikke sent å ikke ha pyntet til jul? Advent er koselig, men jul pyntes det ikke til her før det blir jul.
    Men sølvkongler og lyslenker høres fint og koselig og advent ut.

    SvarSlett
  4. Så koselig da ♥
    Tipper de ble glade da de kom hjem ja;)
    Er ikke allverdens julepynt som har kommet frem her heller, men i dag kom en hel dorullfamile frem, som snuppa lagde for flere år siden, de er har fast plass, og hun smilte ekstra da hun så de;)

    Ha en fin dag!

    Klem Line

    SvarSlett
  5. Bedre sent enn aldri ;) Ser ut til å bli veldig fint i allefall!

    God advent!

    SvarSlett
  6. de blir sikkert super glad og huset er jo garanter 5ganger koseligere....

    SvarSlett