4.5.10

Prosjekt himmelseng

Da jeg så disse på hm ble jeg bare så glad. For dette er jo et prosjekt til og med jeg burde klare å få til. Noen planker, tau, en venn med spikerpistol og noen puter og.... tataaa: et nytt favorittsted under epletreet eller kanskje på hytta. Så mange ideer og så liten tid.



Da jeg så disse på hm ble jeg bare så glad. For dette er jo et prosjekt til og med jeg burde klare å få til. Noen planker, tau, en venn med spikerpistol og noen puter og.... tataaa: et nytt favorittsted under epletreet eller kanskje på hytta. Så mange ideer og så liten tid. Men jeg får sikkert tid til å bestille sengetøyet i lin, he he he.



Pin It

3 kommentarer:

  1. Så kul himmelseng:-) Bloggen din har blitt veldig fin:-)

    SvarSlett
  2. Første gang innom, men ikke siste! Ha en flott dag:) Heidi

    SvarSlett
  3. Hei
    Fant deg hos Fru Fly, og så stakk jeg en tur innom. De "blomsterpottene" var skikkelig smarte. Ulikt alle andre jeg har sett. Praktiske og tøffe. Er nok en god ide å ta de inn i nett-butikken din.Har akkurat åpnet blogg, så jeg er nyinnflyttet her og trenger noen tips. Har du lyst kan du ta en titt. Jeg har "give-away". -Og så kunne jeg tenke meg en sånn hengekøye. Real laid-back....
    elisabeth

    SvarSlett