10.10.14

Bord dekk deg

Nå har jeg bokstavelig landet i sofaen etter to fine dager i Gøteborg. Denne helgen blir en rolig helg, men god mat og familietid. Jeg merker at jeg trenger det nå, tankene mine har vært andre steder og jeg har vært ukonsentrert og ikke helt med. Noen ganger går tiden rett og slett for fort.

Det er allerde en uke siden jeg sammen med resten av Design Blogger United inviterte til middag der vi samlet bloggere, presse og venner i Amsterdam. Det er det beste med blogging, det varme gode vennskapet med de flotteste folkene som som gir meg så mye. Festen ble holdt i de flotte lokalene til Pistache Studio, et sted om ga meg hjertebank med en gang jeg kom inn i lokalet. Og da jeg fikk se serviset Pillivuyt som vi fikk låne av Thue Jensen var det ren lykke. Jeg elsker å kombinere ulike deler og farger på bordet. Det gir en mer personlig og avslappet stemning, så dette var perfekt. Blomstene kjøpte jeg på et blomstermarked ikke langt unna. Og jeg følte meg rett og slett litt lykkelig der jeg gikk over kanalene med en favn av blomster.

På bordet hadde vi oppladebare lamper, The Edison, fra Fatboy som ga et vakkert mykt lys. Krakkene, Concrete Seat, rundt bordet og i puffene loungen var også fra Fatboy, og de var jammen gode å kaste seg ned på utpå kvelden!







Foto Susanna Vento  og Linda Elmin

  Takk til Pistache // Lady Grey Catering // Uber // BOS // V2C Gin // Bier&Co // Fatboy // Thuesen Jensen // Volkshotel // Moooi Brandstore & Showroom // Libratone // IAmsterdam // Bluespoon restaurant som gjorde dette mulig.



Pin It

1 kommentar:

  1. Åh herlig! Kanskje jeg må være med til Amsterdam neste gang, det ser ut som dere har hatt det helt strålende! God avslappa helg, husk å trekk pusten helt ned i magen :) Lina

    SvarSlett