1.8.13

Botaniske detaljer

 Hjemme hos oss er det alltid blomster på bordet, enten en bukett fra blomsterbutikken eller en sjarmerende miks plukket med en fin barnehånd. Andre ganger er det jeg som plukker med med noe fra hagen eller skogen. Disse mener vi kalte det ormegress da jeg var liten, men det heter kanskje noe annet? Vakkert ugress som jeg tok med meg hjem fra på løpeturen.

Botanikk er teamet for Interiør og boligmessens stylistkonkurranse som med en
fantastisk finale med speedstyling går av stabelen i Bergen i oktober. Jeg sitter i juryen sammen med stylistduoen Kråkvik & D`Oratzio  og redaksjonssjef i Elle Decoration Annicken Vargel. Send inn ditt bidrag her.  

PS. Husk at en styling kan være så mye mer enn noe grønt i en vase, selv det er vakkert i seg selv. Bruk fantasien, lek, lek ,lek! Jeg gleder meg til å se :)







Pin It

2 kommentarer:

  1. Enig, så fint :) Før var det neineinei til ormegress, lupin og løvetann..nå pynter vi med det. Synes det er helt greit - veldig fine farger og så billig ;)

    Ha en flott dag! :)

    SvarSlett
  2. Hei du :) Jeg så bare den fine OMAGGIO-vasen og letter-koppene fra Arne Jacobsen jeg og tenkte umiddelbart, at her var det godt å være og følte meg som hjemme. La meg like godt til som følger først som sist. Håper at du har flotte augustdager! <3

    Klem, Anne <3

    SvarSlett