17.4.13

Bloggetur: København x 2

Jeg er så heldig at jeg skal til København på Bloggetur ikke bare en gang, men to ganger i løpet av kort tid. Første tur er allerde på mandag med VisitDenmark som har lagt opp en fantastiskt tur for oss – vi skal se det aller beste København har å by på innenfor mote, mat og design. På VistitDenmark har DU muligheten til å vinne en tur til Kongens By, sjekk det ut og bli med på leken! 

 NIBjentene er jo spinnville og inviterer til Bloggbliss til samme herlige by i juni. Jeg skal holde foredrag og inspirere på turen, og jeg håper jeg ser mange kjente ansikter! Dere kan jo lade opp til turen med å følge meg på instagram @hviit i neste uke og ikke minst hastagen #BloggeturKøbenhavn, så lover jeg å gå opp en spennende rute slik at dere får en fin guide tå følge i juni. København er jo liksom "min" by, jeg er der flere ganger i året for å jobbe med stylinger, og har svigerfamilie som bor et steinkast fra Mary & Fredrik. 








Pin It

4 kommentarer:

  1. SOM vi skal kose oss i København. Jeg har meldt meg på BloggBliss med NIB også, så da blir det to turer sammen med fiiiine, Linda i Danmark! Dette blir topp.

    Klemmer

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg gleder meg, Nina! Og så sees vi jo allerede i morgen!

      Slett
  2. GLEDER meg!!!:)

    SvarSlett
  3. Så utrolig gøy! :) Jeg skulle så gjerne ha vært med til Køben, men har allerede meldt meg på Fabelaktigs bloggtreff på Haugalandet den helgen... Man skulle kunne klonet seg!:)

    Ha en fin dag!

    SvarSlett