4.11.11

Takk for besøket


Tusen takk jenter:) Takk for at akkurat DU tok deg tid til å komme, for deilig vin, fine blomster og gaver ( dere er gale), gode kaker, fine ord og gode klemmer. Jeg våknet til verdens fineste mail i dag,  som ga meg tårer i øyene. Dere er så GODE, alle sammen, og det ble jammen stille å går etter at dere hadde gått. Naboen sendte meg en sms i 23 tiden...: "Hva skjer? Er dere dratt på byen nå? Hvor ;)" Nå skal jeg ha en liten varetelling, det gikk fort unna i nettbutikken i går, jeg håper alle fikk med seg de det ønsket:) Det gjorde deg i alle fall – gode minner !


Pin It

13 kommentarer:

 1. Hei Linda!
  Tusen hjertelig takk for i går, det var SÅ bra!!
  Og så herlig og få sett og tatt på alle de FLOTTE varene du har i butikken!!
  Ønskelisten min ble DOBBELT så lang nå altså;)

  Fantastisk flott hus du har og, lekkert, lekkert!

  Igjen, tusen takk, storkoste meg;)
  Og takk for amazing goodiebag - OMG!!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Tusen tusen takk for en fantastisk kveld, og for at vi fikk se det kule hjemmet ditt! Jeg ble så overveldet at jeg rett og slett ikke klarte å shoppe, hahaha! Men jeg bor jo ikke så langt unna, så kanskje jeg får snike meg ned i kjelleren en annen gang også? ;-)

  Ha en herlig da, fine du!

  SvarSlett
 3. Ja, tusen takk for en super kveld! Utrolig gøy å treffe alle disse fine damene, skravle og le! Du har et nydelig hjem, og altfor mange fine ting i kjelleren - hehe.

  Ha en fantastisk dag!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for at du åpnet hjemmet ditt for oss! Og butikken, hihi! Kan tenke meg det er litt å ordne nå ja! Var en fantastisk kveld, så koselig! Og så mye flott vi fikk!
  Ha en fin dag, og god helg :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Takk for en veldig koselig kveld, Linda (og Nina og Cecilie)! Fantastisk å få ta en titt i "Hviithuset" og få ta inn hele atmosfæren. Den er absolutt så god som jeg så for meg på forhånd! Også veldig koselig å hilse på deg - og din mann1 Føler jo at jeg kjenner deg fra før!:) Vi sees nok igjen plutselig, forhåpentligvis allerede i dag! Klem

  SvarSlett
 6. Ville bare takke for en fantastisk kveld! Utrolig hyggelig å møte så mange flotte jenter og ta en titt inn i den fine butikken din. Takk for at du åpnet hjemmet ditt, for alle flotte gaver og for at dere hadde gjort det så hyggelig for oss, Linda, Cecilie og Nina :-)
  Klem fra Connie

  SvarSlett
 7. TUSEN tak for en kjempekveld, og for at du åpnet huset for såå mange! Håper deu likte gaven og den den varmer på en kald høstdag;)
  Stemingen var høy og bloggtreff er jo så gøy!
  Utrolig koselig!
  Jeg fikk shoppet noe, og "kommer tilbake" Når du får inn det som var utsolgt! Nydeligste butikken!

  Goodiebagen var kjempe! Har ikke sett maken! Jeg var tom for ord...eller kanskje ikke...gikk mest i "åh!" "Neh!" "Se"...mannen i hus var noe lei av min skravling etter treffet;) hehe;) Han ble veldig glad for de mannlige varerprøvene vi fikk:)

  Tusen takk!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for en herlig kveld Linda og for at vi fikk komme til det nydelig fine huset ditt!! Nå er keramikken plassert på kjøkkenhylla - den er bare så LEKKER!!
  For en fantastisk jobb dere tre har gjort med goodiebagene - helt overveldende!
  Dette var utrolig moro og ikke minst veldig, veldig koselig!

  Ønsker deg og dine en god helg, klem fra Karlotte

  SvarSlett
 9. Tusen takk for en fantastisk kveld i går og for at du åpner opp hjemmet ditt for oss på den måten. Virkelig et nydelig hjem du har. Fant masse inspirasjon hos deg. :0) Og for noen goodiebags. Helt fantastisk.
  Gleder meg til neste gang det er bloggtreff. Er jo så koselig.

  Strålende fredag til deg.
  klem Jane.

  SvarSlett
 10. i digg u! tusen takk igjen. gleder meg til å se deg igjen.snaaart:)

  stor klem

  SvarSlett
 11. Hei søteste du!

  Takk for en fantastisk hyggelig kveld i går. Du hadde det så nydelig, og det var så god stemning.
  Vi storkoste oss:)
  Tok maaaange bilder, men du vet, uten blits og med folk i farta, ble det bare noen få utvalgte hos oss i dag. Derfor ingen av den finfine vertinna vår! :)

  Sees snart igjen!

  Stor klem,
  AH

  SvarSlett
 12. Tusen takk for en fantastisk hyggelig kveld. Herlig å møte deg og alle de andre bloggejentene. Dere har stått på veldig, håper dere ikke er helt utslitt. Et nydelig hjem du har, kunne flyttet rett hjem. For ikke snakke om alle de flotte tingene til salgs i kjelleren som fint kunne flyttet inn hos oss. Tusen takk for din gjestfrihet, herlig stemning, flotte goodiebags og det lekre smykket jeg var så heldig å vinne. God helg til deg fra meg!

  SvarSlett
 13. Tusen takk for en uforglemmelig kveld, mitt første bloggtreff! Å så gøy og koselig det var! Takk for at jeg fikk komme, takk for at jeg fikk se det fine hjemmet ditt, og ikke minst takk for den flotte goodiebag'en! Dette treffet lever jeg lenge på. Jeg har blitt inspirert og glad for å få møte så mange koselige mennesker. Håper vi ses igjen....Stor klem fra Bente

  SvarSlett