29.11.11

Naturligvis på lager



Nå er den endelig her igjen. Den fine interiørbøken Naturligvis, av Kirsten Visdal. Første levering ble utsolgt på noen få dager.... naturligvis! Men nå har vi tatt godt i, så nå er det nok til alle. Du finner boken her

Tusen takk for hyggelige kommenaterer går, jeg er nesten på beina igjen nå. Stemmen er borte vekk, men det er heldigvis ikke den jeg bruker mest av når jeg gjør styling. Og det skal jeg i dag. Jeg skal  style hele juleutstillingen på House Of Oslo. Marthe fra Fruen fra Trondheim skal holde ordreni systemmet og skal skrive prislister, og vi kommer til å få det så gøy! Jeg får sende henne smser ie hele dag hvis stemmen min ikke kommer tilbake, he he he....  Kom innom hvis du er i nærheten da vel, vi er nok der hele kvelden også:)



Pin It

4 kommentarer:

  1. jeg har naturligvis Naturligvis-boken. Den er kjempefin.

    god bedring
    og lykke til i kveld.

    beste hilsner fra
    Åpent^hus

    SvarSlett
  2. Så godt du er på bena igjen!
    Kos dere med stylingen, må komme innom før jul
    å se hva dere har gjort : )
    Fin dag til deg!

    Klem Elisabeth

    SvarSlett
  3. Hviit butikken har masse fint
    så jeg har en lang ønskeliste hos dere:-)

    SvarSlett
  4. Takk for god service! To dager etter jeg hadde trykket inn orderen min hos deg kom pakken i posten. Den første julegaven til min lille datter :) Ikke bare rask levering og hyggelig, men en liten søt lapp med "hviit" på, der du hadde skrevet små søte ord - TAKK!
    Dette gav mersmak... nå er det bare å spare litt på egen "hviit-konto" ;-)

    SvarSlett