26.9.11

Tolix

Via greigedesign.blogspot.com
Jeg ser Tolix stoler overalt. I magasiner, på blogger, hjemme hos venner.  Men jeg tåler å se den engang til. Gjør du? Liker du fortsatt Tolixstolen, er den på vei ut, eller er den kommet for å bli? Har du en Tolix hjemme, i hvilken farge? Mange spørsmål, er litt nysgjerrig i dag, he he he.


Pin It

10 kommentarer:

 1. Har to tolixstolar i utførelse rå. I tillegg vann eg ein krakk, behandla sånn litt blank, hos ZanZ. Eg elskar dei over alt i huset, så eg kan ikkje sjå at eg skal bli lei av dei på ei stund? Dei passar jo til så uendeleg mange stilar og interiøruttrykk?

  God veke vidare!
  Klem,
  e

  SvarSlett
 2. Liker Tolix! Har ingen Tolix selv, men når jeg får meg et større hjem er en stol Tolix-stil noe jeg har tenkt å skaffe meg, jeg går dog med tanken om å kjøpe en annen variant fra Nordal. Så den første gang på en nydelig interiørbutikk i Barcelona: http://frokenalvestov.blogspot.com/2011/06/dette-er-det-frste-innlegget-i-serien.html
  Ha en god natt! Hilsen Frøken Alvestøv.

  SvarSlett
 3. Skulle gjerne hatt en Tolix eller to... kanskje det blir... drømme om dem kan jeg i alle fall!

  Hytta kanskje om mannen ikke steiler... hmf!

  Nydelig bilde i alle fall!

  SvarSlett
 4. Anonym27.9.11

  Hihi,jeg er nok den eneste som ikke elsker den stolen! Det KAN være for at jeg føler den passer bedre i hjem med en mer romantisk/shappy chic stil- og jeg har en helt annen stil.I tillegg er det "alle" som har den ;)

  Molly

  SvarSlett
 5. Digger bildet der! HAr 5 stk Tolixer i Brut Verni og jeg digger dem og. Føler den hører hjemme i en rustikk/industri stil, og jeg tror jeg er litt i den kategorien.... Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Jeg har lenge hatt lyst på tolix på kjk, men har blitt litt i tvil pga de er litt lave. Men har sett på tolix i knallrosa/turkis til jenterommene, og kanskje en krakk!!

  Ha en flott dag!

  Klem Bodil

  SvarSlett
 7. Tja, hva skal man si!?!
  Jeg liker Tolix stolene VELDIG godt, men vet ikke om jeg ville hatt 6stk.rundt spisebordet f.eks. Det er noe med at når mange "kopier" kommer, blir de ikke like "spesielle" mer (desverre!!) Jeg ønsker meg veldig en som jeg kan bruke som en kontrast, eller som del av en spisegruppe. Vi får se, kan være jeg anskaffer meg en når vi skal pusse opp. Veldig fine, altså :)

  SvarSlett
 8. Artig å høre hva dere mener! Tusen takk!

  SvarSlett
 9. Anonym27.9.11

  Jeg har aldri vært noen fan av Tolix stolene inntil nylig, men nå begynner jeg å helle mot å like dem. Jeg har nettopp kjøpt meg ny leilighet med originale tregulv og landlig kjøkken og er redd for at det blir for søtt. Der tror jeg Tolix stolene kan være med å røffe ting litt opp! Men som det er blitt kommentert tidligere så er det jo ikke like gøy når absolutt "alle" har dem..

  SvarSlett
 10. Flotte stoler, men dere vet ikke hvor det fantastisk bordet kommer fra?

  SvarSlett