9.9.11
Svoger, salat og siste runde
Tilberedning:
Smuldre osten i mindre stykker. Skrell løken. Skjær løk og tomater i skiver. Arranger grønnsaker og ost i en skål.
Marinade: Pisk marinaden sammen og smak den til med sennep. Hell marinaden over salaten like før den serveres.
Smuldre osten i mindre stykker. Skrell løken. Skjær løk og tomater i skiver. Arranger grønnsaker og ost i en skål.
Marinade: Pisk marinaden sammen og smak den til med sennep. Hell marinaden over salaten like før den serveres.
Ingredienser:
100 g Apetina® i terninger
1 løk (ca. 75 g)
2 tomater (ca. 100 g)
1½ liter grovrevet salathode (ca. 150 g)
Marinade:
3 ss vindruekjerneolje
1 ss rødvinseddik eller hvitvinseddik
½ ts grovt salt
nykvernet pepper
½ ts mild, søt sennep
1 løk (ca. 75 g)
2 tomater (ca. 100 g)
1½ liter grovrevet salathode (ca. 150 g)
Marinade:
3 ss vindruekjerneolje
1 ss rødvinseddik eller hvitvinseddik
½ ts grovt salt
nykvernet pepper
½ ts mild, søt sennep
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar