8.6.11

Forbredelser til foto

Via Pintrest.com
I kveld har jeg stuen proppet med ting.  Mange kasser og poser til med vakre ting som skal være viktige statister på photoshoot i morgen. Det gjelder å holde tungen rett i munn og hodet klart når det er hele åtte forskjellige settinger i samme studio. Studio jeg skal jobbe i ligner  ganske mye på dette; store vinduer, godt lys,  og høyt under taket. Jeg lover å vise dere noen behind-the-scenes bilder  i løpet av helgen.


Pin It

4 kommentarer:

 1. Så utrolig spennende, men helt sikker på at du klarer å holde tunga rett i munnen! :) Si i fra om du trenger hjelp da;)

  SvarSlett
 2. Lisa N.9.6.11

  Alle gode ønsker.
  Blir helt sikker fantastisk :-)

  SvarSlett
 3. Lisa N.9.6.11

  ÅÅhhhh...
  Hadde vært en drøm å fått være med på noe sånt engang..
  Gleder meg til å se behind-the-scenes bildene

  SvarSlett
 4. STUEN PROPPET AV TING. MÅ LE. KJENNER MEG IGJEN! KOMISK..MEN SÅNN ER LIVET SOM STYLIST. FINFINT HERINNE HOS DEG. INSPIRASJON OG IDEER. SYND DU IKKE KOM PÅ POLHEM SITT ARRANGEMENT FORLEDEN. DET VAR VELDIG BRA! MEN VI SES NOK PLUTSELIG. HYGGELIG DU KOM PÅ GAVE OG INTERIØRMESSEN OG HØRTE PÅ. KNAPT SETT DEG SIDEN. HÅPER DU ER FRISK OG RASK OG I FARTA. SER IALLEFALL SÅNN UT. LYST PÅ EN KAFFE EN DAG? SI FRA. HADDE VÆRT HYGGELIG DET. KLEM FRA BJØLSEN. SIGNE

  SvarSlett