21.6.11

Den vakreste døra i hele nabolaget

Via pintrest.com
Når jeg leverer varer til kunder, har jeg aldri problemmer med å finne riktig dør. Senest i dag var jeg på en liten leveringsrunde. De bodde i 3.etg i en helt vanlig blokk, i et helt vanlig borettslag. Det var ikke vanskelig å se at jeg var kommet rett: en pen dør, fint navnskilt, et velkommenskilt på snei, en fin dørmatte og et par sko "dandert" utenfor. Blir litt stolt jeg, når jeg får bekreftet at Hviitkundene har så god smak :) Vi har en svart dør, trappa ser helt forferdelig ut, etter at jeg fikk den siste flisleggeren til å ta av de skjeve flisene han hadde lagt på. Så nå venter jeg på en som kan jobben sin. En rask gjennomgang av alle dørene jeg besøkte i dag, forteller meg at de fleste var enten grønne, eller hvite. Hvilken farge er det hos deg?


Pin It

9 kommentarer:

 1. Inngangsparti er så viktig, første inntrykken (og for deg inntrykket) av dem man besøker ligger jo i det første man møter:) Og bilde du viser likte jeg veldig godt, skulle gjerne hatt den døren:) Ha en fin kveld. Camilla

  SvarSlett
 2. Hei hei! Jeg har litt på følelsen at døren med velkommenskiltet på snei var her hos oss, og jeg fikk meg en skikkelig god latter da jeg kom hjem fra jobb nettopp. Min kjære samboer trodde at det var jeg som kom hjem tidligere, da jeg nettopp hadde ringt ham. Det var altså derfor han åpnet opp og stakk katten ut! Han er ikke en gal kattemann selv om det kanskje kan virke sånn, hehe!

  Flotte bacsacer forresten. Gleder meg til å plante i dem! :)

  SvarSlett
 3. Her er det grå ytterdører...
  Falmet en del bare på 6 år, så bør få finger ut og reklamere på de!
  Godt du minnet meg på det ;)

  SvarSlett
 4. Mine is grey! and I did not even painted it myself.. It was just like that when I came in the house ;)

  SvarSlett
 5. Woow for en koselig dør med fin innramming. Min er hvit

  SvarSlett
 6. Hei Tullefrans.

  Katten var søt, og mannen din veldig hyggelig, så det var et artig treff :) Lykke til med plantingen :)

  SvarSlett
 7. mørke grønn!
  Er litt hekta på dører selv om dagen... kikker og kikker! Mye flott!

  SvarSlett
 8. Veldig innbydende og komme til flotte inngangsdører. Vi selv har en helt vanlig brunlakkert dør, ikke særlig spennende dessverre.. Jeg ønsker meg en koboltblå dør med et lite firkantet vindu i. Kanskje til neste vår:)) Men det er så utrolig mye flott å velge i, så det kan være jeg bestemmer meg, ombestemmer meg flere ganger før den tid;-))
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 9. I agree... Love these doors from a home designed by Kathryn M. Ireland. i featured this image along with a few others on Northern Light (Both on my blog and on Pinterest), so I hope you come check it out!! :)

  Natasha

  SvarSlett