15.8.10

Få det som du vil

Jeg skal legge inn nok en ny ordre på NUD Collection, for her går det unna! Nå jeg trenger litt hjelp til å plukke ut farger, på både sokkel og ledninger. Og hvem egner seg vel bedre å spørre enn dere som er "litt over middels" intressert i interiør? Det er 44 farger å velge mellom...
So here goes: Hvilke farger på stoffledning med hvit sokkel? Og nyheten med svart sokkel? Og 3 m skjøteledning? Noe annet jeg bør ta inn på webshoppen? Jeg blir superglad for alle forslag. Her har du mulighet for å legge inn en personlig ordre og få akkurat den kombinasjonen du ønsker deg, men da må du sende meg en mail på post@hviit.no. Som tusen, tusen takk for hjelpen får de 10 første tilsendt sin ordre uten fraktomkostninger.Pin It

10 kommentarer:

 1. Jag älskar dessa lampor!!!
  Dom är så snygga!! :):):)

  Kramar,,, Annaleena

  SvarSlett
 2. Takk for sist! Koselig å hilse på deg på lanseringen!
  Sort sokkel og orange ledning er jo litt kult. Så ville jeg hatt turkis ledning og hvit sokel. Synes det er så få butikker i norge som selger stoffledning metervis. Må bestille fra Danmark i så fall. Du har ikke vurdert å ta inn det? ;)

  SvarSlett
 3. Jo da, jeg har stoffledning i pakker på 3 meter, alle farger kan bestilles:) Og svart sokkel og oransje leding høres kult ut. Det må jeg bestille!

  SvarSlett
 4. Herlig at du ville være med på feiringen av "Sukkertøy for øyet"

  ... Og TUSEN takk for stemmen din på nib..
  Ser heller mørkt ut nå desverre..Så det er bar å SPRE budskapet videre*ler høyt*

  Ønsker deg en NYDELIG søndagskveld vennen

  SvarSlett
 5. Hei! takk for hyggelig kommentar - er gjerne med og synser! Skjønner at det er vanskelig med så mange farger og velge mellom. Jeg er faktisk på "klø meg i hodet"-stadiet selv, da jeg gjerne skulle hatt en stoffledning til et par lamper i taket. Lampene er sorte, og det står mellom gul, grønn, turkis og "spraglete" sort/hvit. Så jeg må si mitt fargevalg lander på disse. Men det er jo også fordi dette er farger som går igjen her hjemme. Jeg kjøpte en NUD-ledning på nettet for et års tid siden som jeg trodde var gul. Da jeg fikk den, var den litt lys orange og helt feil gulfarge. Så håper det finnes en gul variant som er mer ren gul! Til hvit sokkel ville jeg valgt de samme fargene pluss lilla. Vet ikke om dette var mye til hjelp, men det var nå ihvertfall min mening:)

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg ( det varmer en fersk blogger )Jeg er veldig glad i oransje og gul , vurderer seriøst en sånn ledning ;)

  Ha ei fin uke :)

  SvarSlett
 7. Hi!

  Thank you so much for leaving such a nice comment on my blog! Lovely blog you have, will keep an eye on you too! Have a good day,

  Maureen
  xx

  SvarSlett
 8. Hello! Back from Barca som nygift med nytt etternavn! Føles fantastisk! Du, ville bare si tusen takk for sist, utrolig koselig!! Og vi må helt klart få til noe snart. Vi mailes?

  Og orange m/sort høres kult ut, veldig Hermes ;)

  stor klem!

  SvarSlett
 9. Jeg digger oransje og skal ha det i ph-lampa mi på hytta. Kan jeg bare bestille av deg, her og nå? Altså, oransje skjøteledning på 3 meter. :)

  SvarSlett
 10. Anonym5.3.12

  Hvor kjøpes disse? Er det fra utlandet? Blir det masse toll og greier i tillegg?

  SvarSlett