7.6.10

Tips til Paris

Hotel Pulitzer blir mitt hjem i helgen. Dette er et designhotell med 44 rom, som ligger to små minutter fra La Fayette. Rommene er stilrene og lyse, mens lobbyen har store krystallkroner, mørke vegger og innbydende sittegrupper. Vi ønsket å bo på et hotell som ser gammeldags ut på utsiden, men moderne og spennende på innsiden. Tror vi har valgt riktig. Jeg og en venninne reiser til Paris der vi skal gjøre spennende innkjøp til hviit. Men vi skal også drikke champagne, shoppe etter vintagefunn, prøve Loubber som gjør oss 12 cm høyere, kjøpe flipflops på Marc Jacobs og spise nydelige sjokolademakaroner Men hva annet skal vi gjøre? Har du noen tips? Hvor skal vi spise lunsj, middag, og danse ut i de små timer? Hvilke butikker må vi ikke gå glipp av?



Pin It

2 kommentarer:

  1. Jeg har et spørsmål og noen tips:
    Bambusfatene fra Tine K- er de høye?

    I Paris:
    spis lunsj hos Lavinia = restaurant inne i en stor vinbutikk. Du kan kjøpe vin fra butikken og drikke den på restauranten. Bestill en asjett 'carcuterie (poelser, skinker, pateer).

    http://www.fra.cityvox.fr/restaurants_paris/lavinia_84652/Profil-Lieu

    Lekkert og fantastisk mat i moderne omgivelser.

    Middag: Le Clos des Gourmets, Pont de l'Alma, 16, avenue Rapp (har en michelinstjerne, er intim og veldig hyggelig, litt mer formell og nydelig mat) http://www.closdesgourmets.com/

    Makroner- Laudees. Ligger flere steder, gjenkjennelig på den mintgrønne fargen på poser og butikker. Den i Champs Elysse er gammel og stilfull men en fantastisk bar innerst i lokalet. Styr unna ved lunsjtider da det er veldig fullt.

    Og kos dere masse!

    SvarSlett
  2. now you have been there.... what shoukld I not miss ;)

    SvarSlett