22.5.10

Tung stil

En kombinasjon av gammelt og nytt slår aldri feil. Jeg gikk en tur i går kveld forbi en container og jeg måtte bare klatre oppi. Jeg klappet i mine små hender da jeg så et stort gammelt skap som kunne trenge en liten make-over. Hadde ikke nubbsjangs til å rikke det en millimeter, så jeg måtte gå skuffet hjem igjen. Pokker at jeg ikke er litt sterkere! Tenkte jeg kunne male det slik som dette arkivskapet jeg fant bilde av på rumid.dk. Nei, nå tar jeg bilen og kjører bort... kanskje det er noen andre sterke turgårer i området som kan hjelpe meg? (Kjekke tømmerhuggere kanskje?)


Pin It

3 kommentarer:

 1. Spent på å få høyre om du vart redda av nokre kjekke tømmerhuggere eller andre tilfeldig forbipaserande sterke redningsmenn... ;-)
  Dersom det var noko som likna på det arkivskapet du viser bilete av her du fann, så håper eg verkeleg du fekk redda det frå containeren... Var dritstilig!
  Klems

  SvarSlett
 2. Niks, her ute på fjellviddene er det ingen i sikte... jeg gjør et nytt forsøk i morgen, selv om det nå ligger under et lang gamle langrennski og hageavfall. Jeg MÅ ha det skapet.

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Så leit at ingen kjekke tømmerhuggere var å finne ;)
  Lykke til med redningsaksjon skap!

  SvarSlett