12.5.10

Boknerd

Jeg er en nerd etter bøker; interiør, hobby og diy, hage og hus, fag, krim, reise, foto, spirituelle, barn, foreldre, kjærlighet, mat og drikke. Det rare er vel at jeg husker bøkene etter farge, ikke forfatter eller tittel. Derfor det det enklere for meg å sortere bøker etter farger, og det ser jo pent ut også. Jeg var hos en venninne på fotoshoot en gang og sortere bøkene hennes etter farge. Hun rev seg i håret og sa hun aldri kom til å finne frem til en riktig bok igjen. Men hun har fortsatt med regnbuesystemet, og elsker det! Hvordan har du bøkene dine?



Pin It

5 kommentarer:

  1. Jeg elsker virkelig bøker. Etter å ha jobbet i bokhandel i tre år under studietiden har jeg nå en flott samling. Dessverre er de i kjellerboden for tiden (etter flyttingen i forrige uke) og jeg lengter etter å få de opp i stua. Fotobøkene har allerede sin plass i stabler på gulvet og jeg leter desperat etter en fin sjenkløsning til resten av bøkene. Jeg vil ikke ha høye hyller, og møbelet må også romme cdene hans ettersom det er avtalen ;) Har du noen tips kanskje? Jeg syns det var kjempelurt å arrangere de etter farge. Har tidligere vært veldig opptatt avstørrelse, men dette var vedlig kult!

    SvarSlett
  2. Hva med et stort skap med glassdører? Det kan romme både bøker,cd og litt nips. Ha noen hyller litt åpne med bøkene liggende og kanskje en vase på toppen. Glassdørene hinder at hybelkaninen flytter inn. Lett på finn.no ette er gammelt skap. Hvis det ikke har glassdører kan en glassmester hjelpe deg. Eller kjøp Ikeaskapet Linnarp som har store glassdører og åtte flyttbare hyller. Om en uke får vi Tina K home i webshoppen, de har noen flotte skap, men de er dyyyyre...Klem

    SvarSlett
  3. Å, nå gleder jeg meg veldig til neste uke ;) Tine K har så mye fint! Tusen takk for supert tips. Satte meg litt fast når jeg bare tenkte på en kombihylle for cder, bøker og tv. Og med ett blir ikke stua så streit heller... ;)

    Klem kirsti

    SvarSlett
  4. Gratulerer med seier i NIButfordringen! For en utrolig fin uteplass!

    Jeg har noen spørsmål, og så trenger vi jo adressen din, så du kan få radioen din:):)

    Ta gjerne kontakt på mail: norskeinteriorblogger at gmail dot com

    Grattis!

    SvarSlett
  5. Det ser faktisk stilig ut det der med å sortere bøker etter farger!

    SvarSlett