10.2.14

Vinn varme fra Adax

Adax´s paneloven Neo 2 leveres med et kombinert vegg- og gulvstativ og har et minimalistisk design. Siste nyhet er de fine treføttene i eik, som gir designet det lille ekstra. Vi har ovnene både hjemme, på hytta og her på showroomet. Jeg liker at de kan stå plassert hvor som helst i rommet uavhengig av veggplass, og ikke minst at jeg kan flytte rundt på dem. 

Nå kan du kan vinne en 1000W Neo 2 i fargen hvit med et sett treføtter i massiv eik, verdi 1848 kr.  Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar om hvorfor du fortjener å vinne. (Kanskje fordi du rett og slett fortjener det?) Adax trekker en vinner i slutten av uke 8. Lykke til! 
Oppdatering: Vinneren er trukket og blir kontaktet på mail.

PS. Jeg har stylet bildene i den nye katalogen som du kan se her. Adax er akkurat kommet seg på instagram så følg dem gjerne er eller på facebook, hvis du vil.

Pin It

47 kommentarer:

 1. Hei,
  for en fornuftig og flott gave - iallefall for oss som bor i gamle hus.
  Hadde passet kjempemessig inn her hos oss en slik lekkerbisken av ovn...
  Håper det blir min dag...
  hilsen TOVE

  SvarSlett
 2. Anonym10.2.14

  Sukk! Jeg ønsker (og fortjener?) å vinne fordi dette kombinerer alt jeg setter pris på med vinteren; varme, god design og konkurranser. I tillegg bor jeg i en gammel murbygård - det er kaldt.. God mandag! Sara :-)

  SvarSlett
 3. Hege A10.2.14

  Denne hadde vært perfekt, rett og slett fordi jeg fryser konstant!

  SvarSlett
 4. Anonym10.2.14

  Dette hadde vært helt perfekt, da jeg ønsker å bytte ut noen elendige ovner fra nobø. Vi har ganske nye i hele huset, men de blir såå svarte og stygge..så de må ut igjen... Har sett på Adax, de er mye flottere å se på. Vi hadde en sotskade i huset , så jeg blir helt dårlig, når jeg ser antydning til svart på de vi har, så bruker de ikke. Skulle vært deilig med en slik ovn, som dette. Mvh frunn

  SvarSlett
 5. Anonym10.2.14

  Fantastisk gave, designet er så fint :) Syns jeg fortjener denne da jeg er en frysepinn og bor i et relativt gammelt hus som hadde trengt litt ekstra (fin) varme!

  SvarSlett
 6. En fin ovn som passer til en leilighet med mye vinduer og lite plass til å henge ovner på veggene! Det kalde kjøkkenet kunne fått seg litt velfortjent varme og et stilig varmeelement ettersom det ikke er noe veggplass der om man også ønsker et kjøkkenbord å spise frokost ved :P

  SvarSlett
 7. Hei! For en kjempelekker ovn! Jeg "fortjener" å vinne, fordi vi har et kjempesøtt sommerhus på en forblåst øy på Helgelandskysten vi holder på å pusse opp. Der hadde deg gjort seg kjempefint, i tillegg til stilig design, er det praktisk at den kan flyttes rundt!:)

  SvarSlett
 8. Det er den fineste og lureste ovnen jeg har sett! Den ville gjort hjemmet vårt mye mer komfortabelt og fint. Nå er det hull i alle raggsokkene våre fordi vi er så kalde her.

  Synes alle fortjener slik varme og estetikk. Så da fortjener vel vi det også!? ;)

  SvarSlett
 9. Hei! Denne var lekker, og jeg fortjener å vinne den fordi jeg er et innemenneske som elsker å kose meg, men som dessverre er avhengig av skjerf og flere ullsokker for å slappe av i den kalde kjellerleiligheten min. Prøver lykken :)

  Hilsen Maria

  SvarSlett
 10. Å vi har en altfor kald gammel leilighet med høyt under taket og originale vinduer. Elsker vinduene emn lyset blafrer i vinduskarmen selv bak doble glass ;)

  Kirsti

  SvarSlett
 11. Genial ovn som kan brukes på to måter. Det liker jeg. Flerbruk er bra!!!
  Jeg fortjener å vinne fordi jeg mangler en elektrisk ovn på hoved soverommet.
  Der har vi merket at tær og hender har en tendens til å bli litt kjølige når kuldegradene
  kryper nedover gradestokken.
  Vennlig hilsen Marit

  SvarSlett
 12. Hadde vært genialt her i huset. Passet perfekt på rommet mitt, hvor det er dårlig isolasjon, så en god varmeovn med utrolig flott design :)

  SvarSlett
 13. Varme, varme, varme får ikke nok av det på denne årstiden. Trenger virkelig en ovn som ikke må henge på veggen da det er litt lite veggplass akkurat der varmen trengs mest. Denne var skikkelig lekker og jeg ønsker meg masse:)

  SvarSlett
 14. Er i ferd m å kjøpe verdens mest forblåste og trekkfulle hus , men med verdens fineste utsikt:) skulle gjerne vært varm og god når jeg sitter å ser ut over havet!

  SvarSlett
 15. En rålekker ovn som hadde passet perfekt inn i den snart ferdigoppussede stua vår :) Er tilhenger av flere lag med klær og ullsokker om vinteren, og for meg som suger opp hver varmestråle jeg får, hadde denne ovnen passet midt i blinken!

  SvarSlett
 16. Anonym10.2.14

  Åååå for ein lekker ovn,den hadde komt godt med i vårt gamle hus for å spre varme og vise vakker design:)

  SvarSlett
 17. Hadde passet kjempefint i det nyoppussa huset vårt,krysser fingrene:)

  SvarSlett
 18. Med gammelt hus, og ingen plass til ovn under vindu er dette et ønske høyt på ønskelista! Særlig når kulda kryper langs gulvet :-)

  SvarSlett
 19. Så fin den var! Bor i gammelt hus som trenger litt varme.
  klem,

  SvarSlett
 20. Et perfekt alternativ til den mindre pene oljeovnen som står midt på stuegulvet her i huset :)

  SvarSlett
 21. Anonym10.2.14

  Som den frossenpinnen jeg er, så hadde denne varmet meg godt:)
  Mvh MonicaUE

  SvarSlett
 22. Vil gjerne ha en slik ja!! Hvorfor?? Fordi det er kaldt i stuen, og mannen foreslår varmepumpe... Jeg har IKKE lyst til å ha en varmepumpe hengende på veggen i stuen... Kanskje en slik lekker ovn kunne tatt oppvarmingsjobben i stedet??? *krysser fingrene*

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Beate! Du er vant panelovnen fra Adax. Gratulerer! Adax vil kontakte deg på mail i løpet av kort tid!

   Slett
 23. Anonym10.2.14

  Jeg fortjener den, fordi jeg er meg :)

  SvarSlett
 24. arild10.2.14

  adax var mitt andre hjem :)

  SvarSlett
 25. Anonym10.2.14

  Utrolig fin ovn! Vi trenger en ny ovn til badet, og siden vi ikke har veggplass å henge på hadde denne passet perfekt på den lille ledige gulvplassen vi har. Skulle gjerne byttet ut den store, stygge og utslitte oljeovnen som fulgte med leiligheten da vi kjøpte den!

  Tanja :)

  SvarSlett
 26. Ailin10.2.14

  Veldig fin ovn. Ønsker meg en slik, fordi vi bor i et gammelt hus, jeg går som vikar og har ikke mye penger til overs for å kjøpe det vi bestandig trenger.
  Krysser fingrene
  ailinv74@yahoo.no

  SvarSlett
 27. Jeg har pusset opp et gammelt hus, hvor det kun er vedfyring. Med jobb i Oslo og opphold der i ukedagene, hadde det vært deilig og komme hjem til et hus som hvertfall er lunkent på fredags kvelden. Veldig koselig med vedovn, det er det, men av og til hadde det en sen fredagskveld vært deilig og satt seg ned i fem min med det samme man kom hjem uten og fryse ihjel. I tillegg er det bare meg i huset, slik at det er kun en inntekt og kjøpe ting for, og med både hus og hybel i Oslo, strekker ikke pengene alltid så langt man skulle ønske. Så krysser fingrene for at jeg vinner!

  SvarSlett
 28. Super elegant ovn som helt sikkert hadde klart å varme opp både tær og fingre.
  -og lurt med mulighet både for vegg og gulv!

  SvarSlett
 29. For en utrolig lekker ovn..!
  Krysser kalde fingre og tær for at den kan få flytte inn hos oss, da vi bor i et over hundre år gammelt hus som er både trekkfullt og gulvkaldt. :)

  SvarSlett
 30. Stilig ovn! Jeg vil vel si at barna mine fortjener å ha det litt varmere på lekerommet sitt :-) Therese

  SvarSlett
 31. Så fin! Jeg ønsker meg denne fordi vi kun har én panelovn i den _noe_ trekkfulle bygårdsleiligheten vår fra 1904. Og den er på kjøkkenet, langt innenfor stue/kontor. Denne var jo usedvanlig lekker også, da! Jeg digger at utseende og funksjon går slik hånd i hånd :)

  SvarSlett
 32. Madde11.2.14

  Om røflig to uker flytter jeg fra leilighet og inn i min første enebolig. Jeg ser så frem til å gjøre det til vårt eget. Huset er fra 1970 og stilen henger fremdeles igjen fra den gang, så fremover vil det brukes mye tid og penger på å gjøre det vårt eget. Disse ovnene er super-lekre og kler min stil ypperlig, jeg håper derfor jeg blir den heldige! Hvis ikke, ender jeg nok opp med å kjøpe de uansett - for disse panelovnene MÅ jeg ha :) (madeleneriksen@hotmail.com)

  SvarSlett
 33. Anonym11.2.14

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 34. Anonym11.2.14

  Denne var fin! Jeg har akuratt kjøpt meg hustomt sammen med kjæresten. Vi er unge, bare 21 år dette året. Vi har valgt å hoppe i det, kjøpe en flott tomt å bygge drømmehuset sammen. Denne ovnen ville passet perfekt inn i huset. Håper vi klarer dette. Bygge vår første bolig sammen, det blir spennende.

  SvarSlett
 35. kari.elise.harbo@gmail.com11.2.14

  Fantastisk fin! Har nettopp flyttet inn i rekkehus fra 1960, nyrenoverte det før vi flyttet inn, men det trekker og er spesielt gulvkaldt. Hadde vært så digg å hatt ein slik ovn så Mika (3mnd) kan begynne å ligge på gulvet. :)

  SvarSlett
 36. Anonym11.2.14

  Vi ønsker oss varme i nyhuset vårt!

  SvarSlett
 37. Åh, en slik ovn ønsker jeg meg virkelig, for da kan jeg endelig bli kvitt de stygge, bråkete og fæle (skumle) panelovnene jeg har i stuen for øyeblikket. Disse var jo rett og slett nydelige! Jeg krysser fingrene!

  SvarSlett
 38. Anonym11.2.14

  Vi har veldig behov for å får mer varme inn i hjemmet vårt. Den hadde passet perfekt inn hos oss!

  katrinewj@gmail.com

  SvarSlett
 39. Anonym11.2.14

  ja, ja , ja ......en sånn hadde vært perfekt i vårt trekkfulle hus.

  Trude trude-t@vikenfiber.no

  SvarSlett
 40. Anonym11.2.14

  Har alltid ønsket meg en slik Adax ovn og hadde blitt kjempe glad over å få en sånn i hus. Varmeovner er ikke særlig pene i seg selv og man ønsker vel helst å gjemme dem bort, men disse ovnene er jo så stilrene og fine å se at de mer enn gjerne får pryde veggplassen :) sunny_sol85@hotmail.com

  SvarSlett
 41. Anonym11.2.14

  Har alltid ønsket meg en slik Adax ovn og hadde blitt kjempe glad over å få en sånn i hus. Varmeovner er ikke særlig pene i seg selv og man ønsker vel helst å gjemme dem bort, men disse ovnene er jo så stilrene og fine å se at de mer enn gjerne får pryde veggplassen :) sunny_sol85@hotmail.com

  SvarSlett
 42. Anonym12.2.14

  Hadde passet perfekt inn i et kaldt gammelt, men moderne hus:) Kjempefin! anettego@gmail.com

  SvarSlett
 43. Anonym12.2.14

  Så stilig og så annerledes enn de kjedelige gamle Glamox-ovnene vi har. Det hadde vært flott å få begynt å skifte dem ut! Hilsen embla50@yahoo.no

  SvarSlett
 44. jaa, takk gjerne! Den hadde gjort seg i den iiiiskalde gangen vår! *krysser fingre* stine_ma(at)hotmail.com

  SvarSlett
 45. Åh, denne hadde passet perfekt inn i min leilighet! Leier leilighet alene for første gang nå, og en slik flott ovn kunne jeg virkelig trengt i stedet for konvektorovnen som jeg kjøpte for 149,- på obs! Som singel og nyutdannet i ny jobb prøver jeg å spare penger for å etter hvert kjøpe min egen leilighet, så all hjelp på veien hadde absolutt vært veldig greit å få! :) Denne var jo helt utrolig flott i tillegg!

  Hilsen Tove

  SvarSlett
 46. madeleneriksen@hotmail.com11.3.14

  Hei! Synd jeg ikke vant.. Planlegger uansett å handle inn disse ovnene, men er nysgjerrig på hvor jeg kan få handlet treføttene, vet dere hvor man kan få tak i de?

  SvarSlett