13.9.13

6 tips til sexy soverom

I går var det champagnefrokost og lansering av Slettvolls nye rom. Soverommet. I kjent Slettvoll stil er ingenting overlatt til tilfeldighetene. En liten ekslusiv leverandør i Italia produserer sengetøyet, som er så mykt, og så vakkert at man tror det er en drøm. Og drømme må jeg nok fortsette med, for jeg ble forelsket i et sengtøy til den nette sum av 7000 kr. (!!) Men inspirasjonen er gratis. Slik skal det se ut, med wowfaktor og den gode hotellfølelsen. Her mine beste tips for en sexy soverom.

 • Velg deg en mørkere farge på veggen bak sengen, eller en sengegavl. Det vil gjøre at du føler deg tryggere, sover bedre og får skjønnhetssøvnen din.
 • Re opp sengen med flere puter, slik som du ser her. Et stor sengteppe som dekker hele sengen er fy-fy. Det er så kjedelig, og får hele rommet til å virke mye mindre enn det det er.
 • Rent sengetøy i en god kvalitet er et must! 
 • Sørg for å ha både et godt allmenlys og stemningslys på soverommet. Har du liten plass på nattbordet er lamper hengende fra taket et god alternativ. Ikke glem stearinlys...
 • Tekstiler myker opp rommet og gjør det innbydene og intimt. Om du har mulighet er det flott med lystett rullgardin eller gardiner foran vinduet, og gulvlange gardiner som dekker hele veggen når du trekker for. Også et tips hvis du vil skjule garderobeskapene... Tenk hotellfølelsen.
 • Rydd opp! Bort med skittentøyskurven, stabel med magasiner og barnas leker! Ut med macen og TV.
God helg!Pin It

4 kommentarer:

 1. Drømme soverom, ja dette kunne jeg ønsket ....Lunt og varmt. Stilig. God helg, klem fra Ann Elin :O)

  SvarSlett
 2. Deilig inspirasjon til en husbygger! :-D

  SvarSlett
 3. What a wonderful inspiration....
  Anja

  SvarSlett