16.1.13

Hotell : The Thief

 Tidligere denne uken var jeg på pressevisning på Stordalen nye hotell, THE THIEF (det kommer jeg tilbake til, fortjener et eget innlegg.) Det var da jeg tenkte at jeg godt kan være turist i egen by. Jeg er imponert, jeg er forelsket, jeg er (nesten) stum av begeistring!


 I lobbyen ble vi møtt med mine designfavoritter (det kommer jeg også tilbake til) tunge lenestoler i fløyel, vakkert lyssetting, en smilende Dom som ønsket oss velkommen, vakre, fine mennesker som jeg ikke hadde sett på en lang stund, og en fargepalett som var mørk, men ikke dyster.
 Jeg kan tenke meg det ble poppet noen korker på toppsuiten da det var åpningsfest der i går kveld. The Oslo Suites private takterrasse har eksklusive møbler designet av Patricia Urquiola og Antonio Citterio og utsyn i alle himmelretninger. Ikke mindre enn160 kvadratmeter skreddersydd hotelldesign byr på mange valgmuligheter med egen peis, bar, spisestue, fem separate soverom og walk-in closet.... for de som har 25 000 kr tilovers. Om få uker åpner også spa avdelingen på hotellet, sukk!
Norske og internasjonale toppdesigenere som Massimo Castagna, Antonio Citterio og Anne Haavind står bak møbler og dekor. Ross Lovegrove–belysning og moderne himmelseng fra kvalitetsprodusenten B&B Italia.Et romslig badeværelse i Vittorio og Polaris-marmor som gir en deilig spa-følelse, buet nisje med regnskogdusj, stort badekar og lekre detaljer... jeg har bare en ting å si– Stordalen og Gunnhild: 2013 blir året jeg skal være turist i egen by, selv om det ikke blir i Oslo Suite

På Oslos tak!
Tjuvholmen – bydelen som en gang var åsted for kriminell og lyssky virksomhet - går inn i en ny tidsepoke. Det nye Astrup Fearnley Museet, tegnet av den italienske stjernearkitekten Renzo Piano, er nærmeste nabo til hotellet, som i mine øyne er et kuntverk i seg selv. Arkiteketene bak hotellet er Mellbye Arkitekter. Jeg kan nøye meg med et "vanlig" rom jeg altså!


Men hvis jeg kan oppgardere til Oslo Suiten sier jeg ikke nei takk... 
jeg besvimmer sikkert av lykke!Pin It

1 kommentar:

 1. Wow!!
  Bare et ord og si,lekkert:)

  Skulle gjerne hatt masse cash så hadde jeg flyttet rett inn:)

  Nyt dagen og resten av uken:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett