9.12.12

Julegaver til Fattighuset

Etter en frisk aketur i formiddag gikk vi gjennom gaveskapet. Her fant vi frem gaver som barnas venner er vokst litt fra; tegnesaker, bøker, Bratz og Gormiti og mange andre gaver. Vi fant frem noen godbiter til de voksene fra nettbutikken også, slik at det ble nesten 30 pakker i alt! Vi pakker de pent inn, legger ved en lapp om hva pakken inneholder og hvilket kjønn og aldersgruppe gaven kan passe til. Det føles veldig godt, og vi snakket om hvor heldige vi er som både har hverandre og penger til å kjøpe (stort sett) det vi ønsker oss. Dette blir en tradisjon!

Julegavene leverer jeg på Fattighuset i morgen. Ta en titt i skuffer og skap du også. Kanskje du har noen gaver fra en goodiebag eller to som du kan gi bort?

Pin It

6 kommentarer:

 1. Så flott Linda!
  Ingenting gleder mer enn og gi til de som ikke har så mye... ♥ Det er en goood følelse:)
  Flott pakket inn var de og:)

  Ha en fantastisk adventssøndag:)

  SvarSlett
 2. For en fin juletradisjon :)

  SvarSlett
 3. Ein veldig fin tradisjon. Vi som har i overflod, skal av og til tenke på dei som ikkje har. Dei vert nok glade dei som får pakkane frå dykk!

  Fin søndag til deg og dine.

  Klem frå Solveig HH

  SvarSlett
 4. Vi gjorde akkurat det samme i går, med treåringen som
  ivrig pakkemester. Og ja, det skal blir tradisjon hos oss óg :-)

  Ring meg når dere har skal på bytur da!
  Klemklem

  SvarSlett
 5. Veldig bra! Vi har stor ryddeaksjon på gang, har skrevet noen innlegg om det. Har gitt varme klær til Kirkens Bymisjon, og i forrige uke ga vi vekk 4 kasser med kjøkkenutstyr og bøker, og en pose med klær, til en organisasjon som holder loppemarked til inntekt for fattige i Øst-Europa. Viktig å huske på andre i jula, det er vel det den egentlig dreier seg om?

  SvarSlett
 6. For en fin ting å gjøre, det inspirerer meg til å gjøre det samme! :)
  Håper du har en fin førjulstid, klem!

  SvarSlett