24.5.12

Vis oss ditt drømmebad og vær med i konkurransen om å vinne en inspirasjonstur til Italia!

Dansani Curvo/Comfort.no
Comfort gir to interiørbloggere muligheten til å bli med til den verdenskjente baderomsmessen CERSAIE i Bologna. Messen gjennomføres 27. – til 29. september 2012, og to vinnere inviteres til å bli med til messen som Comforts gjester. Med på turen blir også interiørstylisten Linda Elmin som står bak bloggen Hviit. Under oppholdet i Bologna får vi også møte den prisvinnende italienske designduoen Meneghello/Paolelli. De har vunnet en rekke priser for sitt armatur-design, blant annet anerkjente Design Plus og Red Dot Award.

Konkurransereglene er enkle. Vi ønsker å se hva slags bad som er ditt drømmebad! Dette kan være et bad du allerede har, et bad du nesten har eller et bad du drømmer om å ha.
Så derfor kan ditt konkurransebidrag være et av følgende:
 • Ta bildet av ditt drømmebad, ditt eget kanskje?
 • Ta bilde av – eventuelt lån bilde fra Comfort.no, og fortell hvilke produkter som ville gjort ditt bad til et drømmebad. Lag gjerne en collage.
 • Tegn ditt drømmebad i Comforts tegneprogram. Tegneprogrammet finner du her.
 • Lag en link til Comfort.no i innlegget :)
 • Frist: 20 juni kl 23.00.
Dersom du var til stede på Comforts bloggtreff 23. mai sender du i tillegg link til innlegg til kari@comfort.no. Premien inkluderer flybillett tur/retur Bologna, opphold på hotell i to netter, inngang på messen og en middag som arrangeres av Comfort.

Vinneren må:
 •  Være over 21 år
 •  Ha egen reiseforsikring
 •  Kunne bli med på tur 27.-29.september 2012. Avreise tidlig den 27.september.

En jury plukker ut de beste bidragene og kårer en vinner i løpet av Juni. I juryen sitter markedssjef i Comfort Kari Øgle Kjensberg, rådgiver i Dinamo PR Elin Tohje og interiørstylisten Linda Elmin fra bloggen Hviit. Vinneren vil pubilseres med navn og bloggnavn på hviit.blogspot.com den 21.juni.

Vi gleder oss til å se bidragene som kommer inn, og vi ser frem til å reise til Italia med to av dere i slutten av september!

Lykke til!


Pin It

6 kommentarer:

 1. Oj så kjekt!
  Skal se om ikke får blitt med på dette :)
  God kveld til søte deg!

  SvarSlett
 2. Ja, dette må du bli med på:)

  SvarSlett
 3. Men ojsann.
  Jeg har jo termin 12. sept.
  Kan jeg ikke bli med da?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er opp til deg, søta, har hørt rykter om at det kan dryppe andre premier også, så sleng deg på:)

   Slett
 4. Da er jeg med :) Mange fine bidrag! :)

  Klem Renate

  SvarSlett
 5. Morsom konkurranse! Mitt drømmebad er for øyeblikket mitt eget - elsker det! Og nå som vi skal selge og flytte tenker jeg og mer eller mindre replisere det gamle badet i den nye leiligheten (følg med på ny oppussingsblogg fremover). Jeg har med vilje diskvalifisert meg fra konkurransen (mangler innlegg og lenke) da jeg ikke kan være med på messe! Uansett fin premie og lykke til til alle sammen!

  SvarSlett