10.5.12

Styling : Hvitt med farger

Den siste uken har jeg lekt med farger, fra den sarteste hvit Papir til sterk Korall og frisk Kelly grønn. Moodboardene har nærmest eksplodert i herlige fargekombinasjoner. Denne stylingen var som et hvitt ark der jeg kunne leke med fargestifter. Vasene er fra Kähler og finnes i tre størrelser i fem farger. Veggen bak er malt i fargen Papir fra Fargerike, og hyllen i røft treverk og metall er fra Skeidar. Settekassen over er en gammel skuff fra et trykkeri i India, den finner du her





Den siste uken har jeg lekt med farger, fra den sarteste hvit Papir til sterk Korall og frisk Kelly grønn. Moodboardene har nærmest eksplodert i herlige fargekombinasjoner. Denne stylingen var som et hvitt ark der jeg kunne leke med fargestifter. Vasene er fra Kähler og finnes i tre størrelser i fem farger. Veggen bak er malt i fargen Papir fra Fargerike, og hyllen i røft treverk og metall er fra Skeidar. Settekassen over er en gammel skuff fra et trykkeri i India, den finner du her.


Pin It

4 kommentarer:

  1. Fine farver. Det er altid meget inspirerende at besøge din blog. Ha en fin dag.

    Bente

    SvarSlett
  2. Liker farger:)

    SvarSlett
  3. Kjenner at jeg liker VELDIG disse vasene!!
    Alle fargene ♥

    SvarSlett
  4. Anonym11.5.12

    Å, det bordet så akkurat ut som typen jeg er på utkikk etter. Har de det inne nå, vet du det? Husker du om det er veldig langt? takk takk for svar :-)

    SvarSlett