I love knapp/buttonVi blir kjempeglade hvis du har lyst å ha en link til oss på siden din. 
Send oss gjerne en mail hvis du tar med deg en knapp, for hver mnd trekker vi en blogg som får en superpakke fra webshoppen. 


For deg som vil bruke knapp, men ikke vet hvordan: da kan lese bruksanvisningen til de superflinke jentene på NIB. 
De har laget en kort og grei forklaring:

Hvordan gjøre det i blogspot:

1. Kopier knappen til harddisken din. (Høyreklikk på bilde av knappen under, og velg lagre bilde som. Du trenger å huske hvor du lagrer bilde, slik at det er lett å finne det igjen. Er du helt fersk: et tips er å bruke skrivebordet som fast lagringsplass. 


2. Logg inn på bloggen din. Gå inn på tilpass. Velg utforming (den tredje fanen helt øverst på tilpass.) Velg sideelementer. (Ofte kommer denne opp av seg selv.)


3. Velg 'legg til gadget' (noen ganger står det legg til sideelement). Ofte kommer det en popup side, og uansett skal du velge 'legg til bilde'. Let nedover i listen, den ligger ikke helt øverst:)

4. Inne på last opp bildeveilederen: Trykk på 'bla igjennom' knappen, og last opp bildet av knappen som du lagret på harddisken din. (feks fra skrivebordet)

5. Legg inn adressen til  webshoppen ( http://www.hviit.no)  der det står: kobling.

Gratulerer, du har fått opp ny knapp. Den kan enkelt flyttes ved bare å holde venstre museknapp inne, samtidig som du drar knappen til den plasseringen du ønsker.  


Pin It