22.2.14

Urban Jungle Bloggers

Jeg har ikke de grønneste fingrene, men jeg gjør så godt jeg kan og elsker grønne planter. Jeg bruker alltid snittblomster eller grønne planter i stylinger,  også her hjemme. Her har jeg stylet en plante i tre forskjellige stiler. Planten heter Helleborus, også kalt Julerose, og er egentlig en staude, men har blitt mer vanlig innendørs de siste årene. Kanskje takket være de nydelige blomstene? Den gir frodig og lang blomstring så lenge den plasseres lyst og ikke for varmt. Det spesielle med Helleborus er at den tåler å bli satt ut selv om det er 5-6 minusgrader, men jeg venter til våren med å sette den ut... åhhh, nå merker jeg at jeg lengter etter våren!

Hvilken styling liker du best?

Urban Jungle Bloggere er en møteplass for alle som liker grønne planter i interiøret (og hvem gjør vel ikke det). UJB ble dannet av Igor (Happy Interiør Blog) og Judith (Joelix). Hver måned deler de styling ideer, DIYs og grønne tips og triks. Du finner med inspirasjon på Urban Jungle Bloggere Pinterest. Lyst til å bli med? Bruk # urbanjungle på Twitter og Instagram eller kontakt UJB på facebook.
Potter fra hviit.no // Plante fra Mester Grønn.

Pin It

4 kommentarer:

 1. I love all three stylings, Linda. If I had to pick one, I'd go for no. 2:-) Thanks for joining the Urban Jungle Bloggers fun!

  SvarSlett
 2. Such a beautiful Helleborus, Linda! I love how you combined its pale colors with the pale pink & violet & blue and the artwork in the first styling... but it also looks great with the mint pot & Tom Dixon candle in the 3rd. Thanks for being an Urban Jungle Blogger!

  SvarSlett
 3. Hvilken av størrelsene av er det av Uashmama papirposen?
  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette er den i str M :)

   Slett