Raising the Standard!
The Standard i København er det siste prosjektet til den kjente danske superkokken Claus Meyer. I samarbeid med den verdenskjente jazzmusikeren, Niels Lan Doky og den dansk- italienske designduoen, GamFratesi, har de nylig forvandlet artdecobygningen far 1937, ytterst på Nyhavn, til et gastronomisk landemerke – med ikke mindre enn tre restauranter i verdensklasse og en jazzklubb. Her finner du Verandah – en moderne gastronomisk indisk restaurant. Almanak – en moderne, men uformell, dansk restaurant som serverer uformell frokost, lunsj og middag, og Studio – tidligere Noma kokk, Torsten Vildgaards, nordiske gourmetrestaurant. Spisestedene kan ta i mot 300 - 400 spisende gjester hver dag, mens jazzklubben er mer intim med plass til under 70 gjester. Jeg anbefaler deg å booke bord HER.
Bygningen ble opprinnelig brukt som tollkammer og senere som billettkontor og ventehall for passasjerer ombordstigning fergene til Sverige. Etter en lang reise har den nå blitt gjenfødtsom " The Standard" - et navn som ikke bare hyller bygningens historien, men også er visjonen og ambisjonen til denye eierne. Interiøret i The Standard... sukk... Interiøret er gjennomført til minste detalj i en blanding av moderne, diskret nordisk stil med vakre detaljer som gir en helt unik atmosfære. Det er en eklektisk blanding av myke linjer, naturlig lys, eksklusive materialer, klassisk design og helt nye ikoner. Gamfratesi har klart å understreke bygningens historie på en perfekt måte. Jeg bøyer meg i støvet!
Enok Holsegaard // urdesign.it
Hadde det bare vært åpent Linda!! For ett nydelig interiør..
SvarSlettNeste gang : )
Fin kveld kjære deg -
KLEM
Superfint sted! Håper alt er vel med deg i det nye året! klem
SvarSlettEr det mogleg å kjøpe dei lekre lampane på fyrste biletet?
SvarSlett