14.1.14

New York, Baby!

2014 er året, helt klart! I April reiser vi til New York. Vi har aldri vært der før og jeg trenger hjelp! Hvor skal vi bo?  Vi har sett på  The Hudson eller Empire Hotel ved Cetral Park eller The Strand på  37 Street, eller Marriott East Side.... 


Hvor skal vi IKKE bo? Har du laget en NY guide? Har du noen tips? 


Foto ViaPin It

9 kommentarer:

 1. Hei
  Har ikke vært i New York selv, men ble faktisk selv tipset om The Hudson i går, og at det var et godt utgangspunkt for alt egentlig. Mener Fabelaktig har skrevet noen innlegg om New York. God tur! (er nesten ikke misunnelig i det hele tatt...;) )

  SvarSlett
  Svar
  1. Stemmer det, jeg skal sjekke bloggen hennes.Tusen takk. Vi har nå booket på The Empire, de skulle ha større rom enn på The Hudson... Men det finner jeg jo ut og lover å lage en utfyllende guide!

   Slett
 2. Hei ! Empire er det mange som pleier å bruke.

  Shopping kan være lurt å gjøre i Jersey, der er det ikke samme "tax" på klær som på Manhatten.

  God tur !
  Hilsen Hanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  2. Tusen takk Hanne, det hadde jeg ike tenkt på :)

   Slett
 3. Anonym19.1.14

  Vi har vært i NY to ganger. Første gangen var vi på voksentur og da bodde vi på Gansevoort Park Avenue. Veldig, veldig bra basseng og bar - men et nabolaget med lite futt på kveldstid. I fjor sommer hadde vi ti dager på Langham Place på Fifth avenue og det var fantastisk.Veldig, veldig store suiter og utsikt til både Hudson river, Empire state building og Times square. Å feire 4th of July der vil alltid være en højdare i mitt liv. Et shopping tips er at du på Bloomingdales og Macys får 10 prosent rabatt dersom du går hos customer service, viser passet ditt og får et foreigner-bevis. Dersom dere skal ned til WTC memorial anbefales restauranten og baren på W hotellet som ligger like ved. Den beste burgeren jeg noengang har hatt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for tipset, 10% er verdt å ta med seg:)

   Slett
 4. Hei, har vært i NYC en gang og mitt beste tips er Cafe Gitane i Prince street og west village. Laget en guide etter en turen, http://couture-and-culture.blogspot.no/2008/08/nyc-guide.html , men mye er fortsatt aktuelt. Ville dog ikke bo der vi bodde om jeg skulle reist igjen i dag, selv om location var superbra. Nora, http://filippassirkus.blogspot.no

  SvarSlett
 5. Anonym5.2.14

  Hei! Jeg har bodd 5 ar i New York og deler gjerne tips. Let me know!
  Ane

  SvarSlett