20.8.13

Nyhet: Bellino fra Kähler


Nok engang er vi forelsket i nyhetene fra Kähler. Denne gangen i en helt ny serie nydelige krukker med lokk. De har gitt den klassiske krukken med lokk og en akkurat passelig moderne tvist som gjør at jeg sa, ja takk, disse MÅ jeg ha!. Designet er i kjent Kählerstil; enkelt og avbalansert. Og med dype høstfarger skaper dette et fantastisk uttrykk. Fargepaletten er naturlig og nordisk med yndige nyanser av lilla, grå og brun, noe som passer perfekt til høstens fargetendenser. Krukkene har fått de vakre navnet Bellino og er designet av Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg som også står bak de populære seriene Omaggio og Love Song.Aner jeg en grynende forelskelse hos deg også? Send meg gjerne en mail hvis du vil stå på venteliste :) Liten, som er 8 cm  høy, koster 199 kr. Medium, 12 cm  høy, koster 299  kr  og den store som er 16 cm høy koster 399 kr. De er til og med foodsafe, så jeg gleder meg til å servere aspargessuppe i disse når høsten virkelig kommer for fult!
Pin It

7 kommentarer:

 1. ÅH, herregud disse var nydelige. Jeg elsker fargene på dem!! Får du dem inn i alle farger og størrelser? Og kommer du til å ta inn de nye Avvento lysestakene i helhvitt også? :)


  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, alle farger og størrelser. Og så klart vi tar inn Avvento i hvitt også, de er nydelige! Kommer snart i nettbutikken. Send meg gjerne en mail linda@hviit.no så skal jeg sette deg opp på ventelisten:)

   Slett
 2. Ohhh, liker:))
  Elsker Kähler ♥

  SvarSlett
 3. In love!!! <3 <3 <3

  SvarSlett
 4. Så snygg serie - enkel och elegant!

  SvarSlett