14.3.13

Vasketøyskurv med bruksanvising

Sønnen i huset har bestemtseg for å ta seg av av klesvask fremover. Gjett om jeg er glad for det! Så nå er det opplæring av sportering og vasketempraturer. Vi begynte med sengetøy, det kan jo ikke gå galt, det er bare å kjøre på og inn tørketrommelen etterpå. I går fikk vi disse superfine vasketøyskurvene fra House Doctor, så da har han alltid en liten bruksanvisning i nærheten. Er den ikke fin? Og jeg må bare si det... den koster 139 kr!Pin It

7 kommentarer:

 1. Denne er veldig fin! Som veldig mye annet hos dere om dagen:) Men jeg lurte på... Er kurven kledd med noe, slik at den ikke faller sammen? Eller må den ha litt "hjelp" for å stå som på bildet ditt? Ha en fin dag i sola:) Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Mari!Hei.
   Kurven står helt av seg selv, den er stivet i tekstilet, her på bildet er det bare et håndkle i den. Skittentøyet mitt trenger jeg ikke å ta bilde av :)

   Slett
 2. Fantastisk! Dette skal jeg huske til jeg flytter for meg selv. Så utrolig deilig at noen andre tar vaska en stund :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha, ja det er luksus det Helene!

   Slett
 3. KJempefin - og veldig rimelig! Hvor stor er den?? (Lurer også på hvor stiv den er, om den står av seg selv uten hjelp.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Diameter 40 cm x høyde 50 cm. Og den står helt av seg selv, den er stivet i tekstilet. Men nå vet jeg ikke om vu har flere igjen... de kommer inn igjen i uke 17 om de er usolgt nå:)

   Klem!

   Slett
 4. Anonym14.3.13

  Nydelig:))

  SvarSlett