5.3.13

The Game is on

I går kom det en pall med House Doctor og vi var fra oss av glede. Nina Løp ut i bare tøflene og jeg kastet meg nesten rundt halsen på sjåføren. Nyheten har hun allerde lagt ut i nettbutikken. Lampen Game er det mange som har ventet på og nå er den endelig på lager. Den er høy, mørk og slank – lekker, lekker!

Og ikke lenge etterpå ringte det på døren igjen, og denne gangen var det en pall me Tom Dixon som stod utenfor. Denne gangen ble sjåføren så overøst med godord at han faktisk rødmet litt! Nina inviterte ham faktisk inn, men han takket høflig nei, i redsel for å bli overfalt. Men det var jo selve pakkene VI var mest intressert i! I dag skal jeg lage en blomstrende sommerstyling! Sjekk instragram @hviit for snapshots.


PS. Noen som vet hvordan jeg redigerer/sletter etiketter på blogger?
Pin It

3 kommentarer:

 1. Uhh den er fin den lampe!! *drool*

  SvarSlett
 2. Høres ut som bursdag og julaften på en gang, med så fine pakker;)

  Regner med at etikettene er lagt inn som en gadget under utforming, og der kan du trykke rediger, og velge hvilke av etikettene som skal vise på bloggen. Du kan hake av de du ønsker å beholde.
  Vet ikke om dette gav noe mening..men et forsøk fra meg;)

  Ha en fin dag Linda:)

  Therese

  SvarSlett
 3. Stemmer det Therese, men vet du hvordan jeg redigerer etikettene, eller endrer navn på dem? Jeg blogger på engels før, men nå vil jeg gjerne ha etikettene på norsk... Hmmm kanskje jeg bare må lage nye?

  SvarSlett