12.3.13

Fjell og Flora fra Fargerike


Fargrike har latt seg inspirere av norsk natur og norsk flora og har designet to nydelige tepper. Teppet Fjell har et klassisk fiskebensmønster (også kalt chevron) inspirerert av norske fjell. Flora har et mykt uttrykk, med et blomstermønster inspirert av den norske floraen vår. Det er sart og vakkert. På samme måte som Fjell kan kombineres med organiske mønstre kan Flora enkelt kombineres med de stramme, geometriske mønstrene.

To av årets viktigste tendenser innenfor mønsterbruk, er geometriske og organiske mønstre. De geometriske mønstrene har sin hovedinspirasjonskilde fra arabisk interiør og arkitektur, og har blitt retolket flere ganger i etterkant. Sist på 60- og 70-tallet av blant andre David Hicks, og nå igjen på 2010-tallet. De organiske mønstrene som er aktuelle i dag, kommer i hovedsak fra Norge, Europa, USA, Sør-Amerika og Kina. Her er inspirasjon hentet fra flere stilperioder de siste 150 årene, men også lengre tilbake i tid.

Og her må jeg få lov til å skryte litt... Er ikke bildene fine? Jeg elsker utrykket på begge bildene og ser super fornøyd med stylingen. Hva synes du? I dag skal jeg igang med en ny styling for Fargerike! Det blir en god dag på jobben, med andre ord!


121204 Fargerike - tepper 13755

Teppet Fjell med lenestoler og lampe fra Habitat. Pute fra Millas, bord fra Verket interiør og lysestaker og snurrebasser fra Bo Consept.

potatoskin 001

Flora med Chaiselong fra Habitat, puter fra Verket Interiør og Millas. Sidebord fra Millas. Lysestake, vase og pledd fra Hviit.no

Styling Linda Elmin
Foto Sturla Bakken
Couresty of Fargerike
Pin It

6 kommentarer:

 1. Bildene var rålekre og teppene skikkelig fine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Og de er ENDA finere i virkeligheten! Tykke og fine, ikke noe tull der i gården!

   Slett
 2. Loooove it!
  ..super lekkert, Linda!

  Stooor klem:)

  SvarSlett
 3. Du gjorde en fantastisk jobb med stylingen her. Er SUPERfornøyd!! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Dagny. Og tusen takk for inspirasjon! Teppene dere har designet er nydelig, og Fjell havner nok hjemme hos meg om ikke lenge! MÅ ha!

   Slett