27.11.12

Takk for besøket

Takk til alle dere skjønne mennesker som gjorde kvelden til Nina, Franz og meg (og ikke minst Zara ) uforglemmelig. Det er alltid så hyggelig å se dere! Og tusen takk til Live, redaktør i Elle Decoration og stylistduoen Kråkvik & O´razio for stylingtips og masse inspirasjon!

Live fra Lidyll kom et et forslag om å samle alle blogginleggene fra treffet her, slik at dere alle kan bli endra bedre kjent. Dermed gjort. Link opp innlegget ditt og ta deg en klikkerunde til de andre bloggerene også. Til sommeren blir det Bloggerens BBQ! Gled deg!

På instragram kan du også se fine snapshots og stemningsbilder, under #hviit.
Pin It

6 kommentarer:

 1. Det var så koselig:)
  Og gratulerer med fantastisk flott showroom!!!
  Flinke dere er altså ♥

  Nuh er det bena på bordet, god frokost og ELLE som står på planen her i huset:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for i går! Det var så koselig å endelig treffe deg! Jeg storkoste meg virkelig. Flott showroom og jeg kunne godt ha svidd av store mengder med penger hvis jeg hadde fulgt hjertet, hihi.

  BBQ til sommeren, I'm in! :)

  SvarSlett
 3. Tusen tusen takk for meg!! Kjempe koselig! Showroomet er så nydelig! Jeg må nok inn i nettbutikken å handle mer før jul!

  Blir gjerne med på BBQ til sommeren hvis det passer seg sånn!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for i går! Veldig hyggelig, og for et fint showroom! Det var nok mye mer som egentlig kunne ha blitt med i handleposen hjem ja! :) Glemte helt å ta bilder, men kommer nok til å blogge litt om det for det ;)

  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 5. Tusen takk for i går, det var som alltid kjempekoselig å treffe så mange søte jenter! Og det var et meget stilig showrom dere har laget, så lommeboka mi er glad for at alle betalingsmuligheter ble igjen hjemme, haha. Jeg hadde jo shoppet på forhånd, da ;) Og barna var så flinke i oppvartningen altså!

  BBQ til sommeren høres ut som en happening jeg skal få med meg :) Klem!

  SvarSlett
 6. Igjen tuuusen takk for i går! Jeg hadde det så fint! Slike kvelder er så inspirerende! Dere gjorde en flott jobb og har altså fått det så flott.

  Nytt bbq treff til sommeren blir et must.

  ;D

  SvarSlett