17.11.12

Det har jeg ikke gjort før, så kan jeg sikkert!

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene, sms-ene, mailene og ikke minst de gode klemmene, det betyr veldig mye for meg! Da jeg fikk ideen til et e-magasin synes jeg det var en knallgod ide. Det ble litt som Pippi og Astrid, I just had to tell you so, sier, "Det har jeg ikke gjort før, så kan jeg sikkert!". Da jeg dagen før planlagt lansering, for to uker, siden mistet hele InDesigndokumentet med 79 ferdige sider, mistet jeg motet også. (Og lærte at backup er en god ting.) "Du skal aldri gi opp", pleier jeg å si til barna mine. Snakk om å møte seg selv i døra! Så da ble det Hviit Jul i år allikevel da. 

Dagen i dag skal tilbringes med min vakre familie,  som jeg ikke sett mye til i det siste. Vi skal bake boller, gå en tur, spille spill, lese en bok og bare være sammen. I dag skal jeg bare være mamma, men i morgen igjen er showroomet åpent etter avtale hvis du vil stikke innom. Kanskje vi sees? Ha en strålende Lørdag... og heia Ben!


Solskinn på showroomet.
Pin It

4 kommentarer:

 1. Nå har jeg netopp bladd igjenom E-magasinet ditt. Noe så utrolig lekkert! Jeg fikk lyst på alt sammen, bildene var smashing. Teksten også. For ikke og snakke om sortimentet ditt. Sitter igjen med et ønske om at jeg også kunne tørre og være litt mer som deg (eller Pippi om du vil) . Du virker som en grepa dame og det beundrer jeg deg for. Kos deg med familien! Heia Hanne :) Klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Så utrolig nydelig og spennende, Linda! Koste meg med det i går... Hærlig!!:-)

  Og du jeg skulle så absolutt ha ønsket at jeg bodde nærmere - for ville gjerne ha vært innom showroomet.
  Kos deg med familien, her blir det tapas med manen i kveld. Barnefri... Litt rart men godt også :-)

  Fin fredagskveld til deg!
  Klæm Vibeke

  SvarSlett
 3. Du er rett og slett en av de aller fineste, tøffeste og kuleste jeg vet om! Jeg tror du kan få til absolutt ALT - og mens du får til absolutt alt, så har du tid, energi og omsorg nok for andre, til at du smiler og danser deg gjennom dette ALT du får til!

  You're a rock star!

  Love <3

  SvarSlett
 4. Flinke du! Du har en helt egen energi og positivitet! klem

  SvarSlett