18.10.12

Verdens fineste stol


La meg introdusere deg til verdens fineste lenestol. Denne lenestolen er designet av Helena Horstedt, en av Sveriges mest anerkjente og prisbelønte motedesignere. I sitt forrige liv var dette bare en gammel IKEA POÄNG lenestol. Nå har Helena Horstedt forvandlet den til et unik møbel som kommer med et viktig budskap: å gi nytt liv til gamle møbler bidrar til redusert miljøpåvirkning.


Prosjektet er en del av Ecoration, et samarbeid mellom IKEA og World Wildlife Fund WWF med fokus på hvordan vi alle kan leve et mer bærekraftig liv i hjemmet.


Helena Horstedt forvandlet formen helt, med hjelp av slitte dyner og puter. Trekket er laget av det svarte linstoffet AINA, ble har fått en tredimensjonal overflate med utallige folder og folder i en perfekt og konsistent struktur. Et uttrykk som har blitt Helena Horstedt signatur. Hennes design er ikke tilfeldigheter - de er skapt for å leve lenge.


Nå skal verdens fineste lenestol bli solgt på auksjon! Auksjonen vil bli holdt på svensk auksjon på Tradera / Ebay (du finner en direkte link her) Auksjonen åpnet i dag, torsdag 18. oktober kl 18:00 og stenger søndag 21 oktober kl 23:00. Overskuddet fra salget vil gå til WWF, til støtte for sitt arbeid for å redde regnskogen. 


Foto, IKEA Livet Hemma / John Gripenholm

Stylist, Hanna MeijerPin It

3 kommentarer:

 1. Fantastisk hva enkelte får til!!
  Denne var kul, og veldig anderledes... hehe:)

  SvarSlett
 2. Fantastiskt!!!Ser du skal på fotokurset,hyggelig å se deg igjen...
  fin dag!
  klemklem

  SvarSlett