27.6.12

Vinnere av Italiaturen er...


Via Pintrest.com


Tatattdatdaaddaaa; Fabelaktig og Mrs. Monday. Og her er juryen begrunnelse:

Fabelaktig viser spennende bilder. Hun har satt sammen en collage av både miljø- og detaljbilder og bildene, men holder likevel samme stil i bildene. Det virker som om det er veldig Fabelaktigstilen! Hun har også skrevet opp kriteriene til sitt drømmebad og det er viktig når man planlegger badet sitt – at man ser helheten. Selv om hun holder det mest i svart/hvitt, går hun ikke av veien for å sette sitt personlige preg på badet i forhold til også å velge noen fargesterke ting, som for eksempel dusjhoder.Vi gleder oss til en fabelaktig tur til Italia sammen med Maja!

Mrs. Monday har satt sammen et spennende og annerledes bad. Vi synes det ser ut som om hun rett og slett er inspirert av Italia! Hun har også satt sammen kriterier for drømmebadet sitt; stort badekar, masse lys, doble vasker og hun viser at resultatet blir flott når man kombinerer gammelt og nytt. Vi gleder oss til å reise til Italia sammen med deg, Mrs. Monday!

Jeg takker Comfort for en fantastisk premie. Italia, folkens! Italia! Det kommer nok noen blogginnlegg fra turen i september, helt sikkert!Pin It

2 kommentarer:

 1. Wonderful atmosphere!

  Have a great evening!
  Lisanne

  SvarSlett
 2. Anonym27.6.12

  Gratulerer og god tur:) Gleder meg til å lese om turen.
  Klem Felicia

  SvarSlett