4 porsjoner
2 dl kokosmelk
2 ss Panaeng karripasta
500 gr kyllingfilet, i 2 cm store terninger
2 ss fiskesaus
3 ss sukker
2 store limeblader (eller riv litt skall av en lime)
1/2 dl thaibasilikumsblader (eller vanlig)
1/2 paprika
1/2 nevne sukkererter
7-8 store vannkastanjer i skiver
Kok opp koksmelk, skru ned varmen, tilsett karripastaen, rør ut got la det småkoke i ca 10 min. Stek opp kyllingen. Tilsett kyllingen og alt annet og la det koke i fire-fem minutter til. Server og nyt! Skål fra Tine K Home, skjærebrett brukt som dekketallerken er fra House Doctor
Den skal prøves;)
SvarSlettMmmm, det høres godt ut! Trenger inspirasjon til ny mat :)
SvarSlettHa en fin kveld :)
Både hørtes og så veldig godt ut!
SvarSlettSkriver opp i oppskrift boken med en gang! :)
Fin kveld til deg!
Det høres og ser nydelig ut! Den skal jeg jammen prøve :)
SvarSlettHa en flott kveld:)
Klem Lisa:)
Nam, dette ser delikat ut!
SvarSlettDette så og hørtes nydelig ut. Skal jammen meg prøves ut :)
SvarSlettHa en flott kveld.
klem Jane
Du må ikke kutte ut fiskesausen, det er det som lager den berømte umami-smaken i asiatisk mat. Det lukter humbug, men i mat blir det magisk!
SvarSlettKan man vaske Tine K bollene maskin?
Takk for tipset. Tine K skålene anbefales å vaskes for hånd, men jeg tar de i oppvaskmaskinene... men på eget ansvar:)
SlettThanks for the recipe))) it looks very nice) bet, tastes even better than looks)
SvarSlett