16.4.12

Fire fine tips til boligstyling


Da jeg stylet en leilighet for salg sist uke, brukte jeg myke tekstiler som pledd og puter for å myke opp de stramme møblene som var der, og på bordet samlet jeg Tine K lykter og Day vaser på et fat. Det er alltid spennende å style for salg, selv om jeg ikke har god tid til det lenger. Det er viktig å sette seg inn i markedet og finne ut hvem som er kjøperen, så det er ikke bare å slenge noen puter i sofaen og tenne duflys på badet. Her er noen tips til direkte boligstyling hvis du tenker på å selge:

 • Rydd og kast! Du skal flytte uansett så nå kan du bli kvitt alt det du ikke vil ta med deg til ditt nye hjem. Gi bort eller selg på finn.no. 
 • Ta bort! Vekk med overflødige hverdagsting fra kjøkkenbenken, som Zalo og oppvaskbørste. Skap en god stemning  med detaljer som krydderplanter og fine, rene kjøkkenhåndkler. Og vekk med tannbørste og shampooflasker på badet. Tenk litt a la hotell steming på badet:)
 •  Myk opp. En pent oppredd seng med fint sengeteppe og pyntepyter er innbydende og gir en følelse av luksus. Et par nye puter og et pledd kan gjøre susen for en middels sliten sofa Er du smart velger du noe du tar med deg inn i ditt nye hjem. Vinn-vinn!
 • Slipp inn lyset! Billige hvite gardiner får du for en slik og ingenting på bl.a Ikea. En bukett friske blomster kan aldri bli feil så lenge du velger noen som er duftsvake og diskre i fargen.  Pin It

2 kommentarer:

 1. For noen flotte tips :) Likte veldig godt det ang badet :) Skal ta en liten ryddings der ;)

  Ha en flott mandag og ny spennende uke :)
  Klem Lisa:)

  SvarSlett
 2. Håper at du kan gi meg noen tips på onsdagen, Linda;)

  SvarSlett