24.4.12

BagasjeJeg har et virravarr av ting som jeg bærer med meg rundt i vesken. Bl.a gaffateip, binders, og telys (sånne kjekt-ha-på-styling ting). Maskara, leppomade, hårstrikk og en kajal (sånne kjekt-å-ha-hvis-jeg-må-være-må-på-et-bilde ting). Ipad, notatbøker og mange penner. Fotballkort og Mentos (bestikkelser). Tre interiørmagasiner, et løst  kameradeksel, og kamera. Og (forhåpentiligvis) nøkler og lommebok på gode dager. Hva har du i vesken?


Pin It

5 kommentarer:

 1. Hehe ja en har vel alt for mye så veska må endevendes nesten hver gang en skal finne noe... Men du jeg er på utkikk etter slike klesstativ i svart jern, kan du hjelpe med det? Å ikke pris så lommeboka griner:)

  SvarSlett
  Svar
  1. De har lignende stativer på Ikea, alt du trenger da er en sprayboks. Prøv matt svart, det blir kult. Eller en knallfarge, eller stram militær, eller korall... eller hvit:)

   Slett
 2. ELSKER det sorte stativet!!! Hm... har jeg plass til et sånt på soverommet tro??
  Egentlig ikke, men hvis jeg.... osv;-)

  Fin tirsdag til deg:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 3. Huff, veska mi (som fortiden som regel BARE er stelleveska) er et tragisk tilfelle... Alt for mye rot, rett og slett.. Gleder meg til å bruke min Louis Vuitton igjen jeg.. :)

  Ps: apropos det vi snakket om, så skal jeg sende deg en mail etterhvert.. :))

  Klem

  SvarSlett
 4. Haha, digger den med fotballkort og mentos - been there, done that!!
  Nå er det kun 100 lapper som gjelder som bestikkelse... ;)

  Vesken min inneholder lommebok, nøkler, mobil, tyggispakker og minst 100 leppomader, haha:)
  Ikke så mye spennende med andre ord:)

  KUL vesken din var foressten!!

  SvarSlett