24.3.12

Hverdagsting på utstilling


Da vi fikk glassboksene fra House Doctor ble det (enda mer) orden i sakene. Jeg bruker en boks til kvitteringer, en boks til te og en boks til telys. Pluteselig ser til og med kvitteringene litt pene ut! Og med telys i glassboken i stedet for i skuffen ser jeg hvor mange jeg har igjen. Jeg er livredd for å gå tom for lys og kjøpr alltid med meg en pakke fra Ikea, men siden jeg er på Ikea litt oftere enn normalt... la oss bare si at jeg ikke er redd for strømbrudd! Uansett, de småtingene du bruker hver dag er greit å ha for hånden, og i slike glassbokser blir det jo ganske fint også. God lørdag!
Pin It

6 kommentarer:

 1. Knallfine de boksene:)
  Og orden LIKER vi jo!!

  HA en fin fin kvled ♥

  SvarSlett
 2. Jeg ønsker meg alle fire bokser!!
  Ha en fin kveld...
  klem

  SvarSlett
 3. Det var praktisk ja, så ser man hva man har i stedet for å stue det ned i skuffer :p Jeg måå finne en bedre løsning for stearinlysene mine, for nå vet jeg knapt hva jeg har, og hver gang jeg skal hente nye lys må jeg ned i kjellerstua og lete meg fram i en kjølig matbod. Stearin på glass var en lur idé altså, thanx! God søndag til deg - inni eller utenfor glass ;)

  SvarSlett
 4. Jeg har også telys i ei glasskrukke på kjøkkenhylla. Veldig fint å se på!

  SvarSlett
 5. Hipp hurra for orden i sakene! Jeg føler meg rett og slett vellykket som menneske når jeg er på mitt mest organiserte, hehe.

  Riktig god søndag til deg!
  Klemmer fra Fransen

  SvarSlett
 6. Disse er superfine!! :) En ble min i helga ;-) La meg som følger-utrolig nok har jeg ikke vært innom her før nå, maasse å lese :-D Ha en fin uke videre:)

  SvarSlett