20.2.12

Loppis på ramme alvor


Når det igjen blir tid for loppis skal jeg på ramme jakt. Litt svart spraymaling i høyglans og matt svart så er vi i boks. Loppis – vafler,  lukten av gamle bøker, auksjonene og gleden av å kjøpe nok ett norgesglass eller en pinnestol til en 50-lapp. I fjor ga jeg meg selv loppeforbud, men i år skal jeg jeg i alle fall innom ett eller to for stemningen skyld. Jeg liker meg best på søndager, et par timer før stengetid, da ingen knuffer og diskuterer med selgerene om allerede latterlige lave priser. Går du på loppis? Har du gjort noen kupp, eller virrer du rundt som meg?


Pin It

9 kommentarer:

 1. Heisan!
  Loppemakeder gir herlige sommerfugler i magen og er rent magiske! Vel, jeg liker definitivt ikke knuffende, desperadoer og klarer simpelthen ikke løpe inn i lokalet..
  Jeg går som regel til tekstil og lampeavdelingen først også har jeg en forkjærlighet for gamle krakker og morsomme kontorstoler med hjul, gamle julekuler samt gøyale vintagekjoler.
  Det blir lekkert med sortsprayede lamper. Masse lykke til når jakten tar til!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 2. Jeg går ikke bare på loppis, men er en ivrig "bruktbutikk- jeger"!!! Fryktelig synd at jeg bor i nærheten av 3-4 stykker...
  Nå har jeg fått forbud av mannen om å gå i annet enn matbutikker. He-he!
  Mitt største kupp er en Budal- gyngestol til 300,-

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Rammene på bildet er kjempestilige! Det er gøy med loppemarked og veldig eco-friendly å sette i stand gamle ting så de får nytt liv. Bare det ikke blir søppel i neste omgang;)

  SvarSlett
 4. De siste gangene jeg har vært på loppis har jeg hatt med meg 3 unger på slep. Altså, jeg har kun vært der i de siste timer, da jeg har får smått og moro kasta etter meg:)Moro lell.. :) Men rammer ja, det begynner jeg også å få en fin samling av. Må bare få ræva i gir og spraya de:)

  SvarSlett
 5. Jeg er nok der mest for kuppene ;-) Jeg står alltid i kø før det åpner.. Litt flaut, men en stor del av loppis-feelingen for min del! Til gjengjeld bruker jeg å være der i noen timer for kosens skyld. Kose meg med en kakebit og hendene fulle av kupp! Nå ble jeg plutselig så bevist på hvor mye jeg gleder meg til loppis sesongen :-)

  SvarSlett
 6. Som sagt så elsker jeg jo loppis:)Er der på lørdager når startskuddet går:):)
  Gleder meg til det starter opp om ikke lenge....
  ha en fin kveld

  SvarSlett
 7. Digger loppis og gleder meg masse til årets loppis, for nå har jeg jo en ny leilighet å fylle med masse skatter :) :)
  Alltid på jakt etter gamle rammer selv!!
  Ha en lekker mandagskveld :)
  Klem Pauline

  SvarSlett
 8. Er innom et par-tre pr sesong. Men liker ikke trengsel og spisse albuer. Håper sesongen starter snart.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 9. Ja moro med loppis! Er der tidlig..Lekre rammer på bildet.
  ha en fin dag
  klem Hege

  SvarSlett