2.12.11

Ny designer hos hviit.no


Vi heier på norske designere! Så da  kunsthåndverker Cecilie Haaland og jeg fant tonen gikk det slag i slag, og etter få dager fikk jeg en pakke fra Henningsvær. Hun lager de nydeligste ting du kan tenke deg i matt benporselen. Norgesglass lampen er en av mine favoritter, så vi begynner med den. Lampen er  i støpt benporselen og har en matt overflate  som gir et nydelig mykt lys. Leveres med leding og tak opp, i porselen. 


Da Keramikkunstneren Cecile pusset opp sitt verkstedet på Engelskmannsbrygga kom hun tilfeldig over noen gamle gjenstander. I veggene og på loftet fant hun  bl.a dette vakre Norgessglasset. Cecilie har bodd Lofoten siden 1995. Her har hun verksted og utsalg på Engelskmannsbrygga, et levende kunsthåndverkssenter på kaikanten i Henningsvær.
Hun har jobbet med keramikk siden 1989, og er kunsthåndverker med et bredt repertoar, fra bruksgjenstander til konseptuelle utsmykninger. Hennes design kjennetegnes av rene linjer i et enkelt og moderne formspråk, og gjenspeiler omgivelsene og lyset i Lofoten. De siste årene har Cecilie Haaland arbeidet mye med en spennende kombinasjon av keramikk og fotografi, noe hun har høstet stor anerkjennelse for. Hun har deltatt på en rekke utstillinger i inn- og utland, og hennes arbeider er bl.a. innkjøpt av Kunstindustrimuseet i Oslo. Og nå  finner du hennes vakre kunstverk  i nettbutikken vår. Gjett om vi er stolte!  Du finner lampen her.

PS. Vil du ta dem i nærmere øyesyn, finner du oss på Designerns Eget Julemarked på DOGA  i helgen.Pin It

4 kommentarer:

 1. Wow for noen fine lamper! Knalle!!:)
  Ha ei flott helg!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. wow ...liker meget godt!!! De er bare sååå meg!!

  SvarSlett
 3. hurra for Lofoten!

  SvarSlett
 4. Oh my!!! Lampen var NYDELIG! For et behagelig lys den så ut til å gi!

  SvarSlett