29.10.11

Nyheter fra Tine K Home
Endelig fikk jeg lagt ut de nye varene fra Tine K Home. Jeg elsker den nye fargen i facett glasset, Phanthom – nesten svart:) Og duftlysene, som har en svak duft av hvit te og ingefær. Og prisen er latterlig billig! Jeg måtte sjekke to ganger om det var riktig.... Er de ikke fine?


Pin It

5 kommentarer:

 1. Jo, disse var exclusift fine, både glassene og duflysene!

  SvarSlett
 2. Å digga dei fasett glassa!!☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Elsker både facettglassene og duftlysene!! p.s. hviit er uken blogg på anetteshus.com


  KLEM KLEM

  SvarSlett
 4. Hei igjen :)

  Har du skrevet om disse bloggetreffene her på bloggen din ett sted? Det er altså bloggetreff den 10 nov? Skulle gjerne hatt litt mer info :) Sånn som hvor det er, og hva det går ut på? Det er derfor jeg spør om du har skrevet om det et sted :) Har veldig lyst til å prøve meg, men har aldri vært på bloggetreff før :)

  Har du en link til et evt innlegg? :)

  Følger med bloggen din nesten hver dag! Er så mange fine ting atte!! :)

  lilja

  SvarSlett
 5. Hei.

  det første bloggtreffet er den 3.november, men da er det fult. (femti bloggere). Siden det er så mange på venteliste åpner jeg dørene igjen uken etter, til et bloggtreff i mindre skala, eller en venners venner aften som du vil. Da kommer også andre som ikke er bloggere. Klikker du op Føjulsknappen her til høyre kommer du inn til facebookgruppen til førjulskosen(beloggtreffet den 3, her vil jeg også annonsere venners venner den 10, etterhvert. deg vil jeg også gjøre på facebooksiden vår:)
  Vlekommen skal du være:)

  SvarSlett