7.9.11

Jakten på det perfekte

Via Weheartit.com
I dag skal jeg på jakt, på jakt etter det perfekte uperfekte. Jeg har noen ideer, og jeg håper prosjektet lar seg gjennomføre, kryss fingrene for meg.... Men. Hva er perfekt? Må det være alt på linje,  med militærbrett på sengeteppet og et støvfritt hus. Eller er det de nye asjettene som passer perfekt til de gamle tekoppene, eller det fine postkortet som passer inn i den fine rammen? Jeg elsker det uperfekte, det som gjør alt levende, det som gjør et hus til et hjem. Hva er perfekt for deg?


Pin It

4 kommentarer:

 1. Herleg blogg du har, masse inspirasjon! Og slike bilete som du viser ovanfor her, er liksom med på å gjere interiør litt mindre "alvorleg" synes eg...passar meg bra!

  Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 2. Perfekt for meg er nå hjemmet gir den atmosfæren jeg behøver. Liker ikke å ha for mye rot, da blir jeg rotete i hodet..;-) Interiøret behøver nødvendigvis ikke være 100% gjenomført men ha et innhold som passer til vår familie og bruk. Det er perfekt for meg:))
  Lykke til med prosjektet, det lykkes nok skal du se!

  SvarSlett
 3. Perfekt for meg kan være nettopp det uperfekte :)Mitt siste maleri har en hel del uperfekt over seg, mønster som flyter ut og ikke danner det perfekte avtrykket det kunne ha blitt - love it!
  Jeg kjenner noe er perfekt for meg når øynene dras mot - for eksempel den nye puten, det nye bildet eller hva det enn måte være. Men, det som var perfekt, kan fort bli erstattet av noe annet som er "perfektere" - Det handler om hva jeg liker der og da:) Lykke til i jakten! :

  Beate :)

  SvarSlett
 4. Stilig photowall:)

  SvarSlett