22.8.11

Tilbake til hverdagen


 Vi er (forhåpentligvis) tilbake i de gode rutinene, nå når hverdagen er tilbake. Jeg er opptatt av at barna skal ha inspirerende matpakker. Jeg er ikke superflink på kjøkkenet, men pannekaker er jeg en racer på. Men barna skal ha litt sunnere matbokser enn det, og gjerne litt artige. Jeg har funnet denne bloggen, Wendolonia, som har et galleri (jepp, over 800 bilder) med inspirerende matpakker. Vi har cookie cutter i hus og stjerne i shoppen, og  i dag kommer det både bokstaver og tall også :) Du finner dem her.
Pin It

9 kommentarer:

 1. I like it.
  Jeg lager (nesten) alltid ekstra morsomme matpakker hver dag- og det er super populært hos jentene, også spiser de så mye bedre:)

  Takk for ny inspirasjon.

  ha en fin dag.
  -Camilla-

  SvarSlett
 2. Herlig! Liker selv å lage litt varierte matpakker til mine melkeallergiske barn, men ikke så fancy som disse da... :O Uansett veldig kjekt med litt inspirasjon :) *♥*

  SvarSlett
 3. Her var det så mye bilder og så mange ideer! Jeg har faktisk kjøpt de matboksene på dine øverste bilder, og de er supre :-) Har et mål om å gi barna mine en annerledes matpakke jeg også :-)
  I dag ble det grove vafler med pålegg. Skikkelig stas!!

  SvarSlett
 4. Wow, kjempe søte matpakker ;o)) Kunne bare ønske jeg hadde orket å gjøre noe slikt hver morgen .. :p

  Nyt dagen ;o)))
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 5. Oi, nå ble jeg sulten! det er virkelig noe annet enn de traurige matpakkene jeg drasser med meg på jobben. Det er nok ikke bare barna som hadde blitt glad for noe slikt, nei ;)

  Forøvrig må jeg nevne at min far ble så imponert over BacSacene på balkongen min at han ønsket slike selv. Som sagt så gjort - nå er han den lykkelige eier av tre stykker. Takk for kjapp levering!

  SvarSlett
 6. My goodness! I love this, makes it so much more fun for your kids to eat their food!

  SvarSlett