24.8.11

Helt ærligVi har omorganisert kategoriene i webshoppen.  Under hovedkategorier som Interiør og Tekstiler ligger det undermapper som Lamper & lykter og Sengetøy. Jeg tror det vil bli lettere å finne frem til slutt. Vi er ikke helt ferdige ennå, for dette tok jo mye lenger tid en hva vi beregent. Men hva synes du? Liker du det, eller vil du helst tilbake til det gamle? Mangler det noen kategorier? Er det lettere å finne frem? Har du noen forslag til forbedringer? Jeg setter stor pris på hvis du tar deg tid til å klikke inn på webshoppen og gi meg dine helt ærlige tilbakemeldinger. Du kan også sende oss en mail, eller kommentere på facebook. Som takk trekker jeg ut noen heldige hjelpere som får en fin pakke fra By Nord, Day eller Tine K ( Ja, jeg er i godt humør i dag) Ha en nydelig dag!

PS: Jeg forelsket meg i disse fine vasene hos Tine K Home. De er å finne i shoppen så snart jeg får tatt produktbilder.  PSS: Hvor bør de ligge? Keramikk? Vaser? Ikke enkelt dette her.....
Pin It

9 kommentarer:

 1. Jeg liker endringen, det ble mye mer ryddig og lettere å handle "bevisst".
  Bra jobba og lykke til videre i denne nydelige butikken den:):)
  Hilsen Guro

  SvarSlett
 2. Veldig bra organisert & lett å finne fram :-)
  Nydelig vase fra Tine K & synes den bør ligge under kjøkken & kjeramikk..
  Lykke til videre - en nydelig butikk du har med masse fristelser :-)
  Ha en super fin dag :-)
  Hilsen Tonje
  Mondur

  SvarSlett
 3. Synes det var greit å finne frem før også jeg...men aller forbedringer er jo positivt Fiiin nettbutikk med MYE fristelser!

  SvarSlett
 4. Det er forsåvidt en vanesak...syns det var greit før men det er fremdeles oversiktlig enda. Veldig greit å ordne etter produsenter..:-).
  Mvh Å

  SvarSlett
 5. Jeg liker veldig godt den nye inndelingen, mye lettere å finne frem! :) Angående det siste spørsmålet ditt; du kan jo legge ting i flere kategorier? Altså, både vaser OG keramikk? Er vel ingenting i veien for det? :)

  Også noe annet som egentlig ikke har med dette å gjøre, men allikevel en tilbakemelding.. Noen av varene som er priset ned får tekst som går oppå hverandre. Altså, gammel og ny pris overlapper hverandre tildels. Kan godt sende deg bilde så du forstår hva jeg mener :)

  Ellers, stå på! Jeg elsker butikken din og utvalget! :)

  SvarSlett
 6. Hei vakre deg.jeg kom ganske nylig over butikken din så har ikke blitt ordenlig kjent med ordningen og katergoriene.men jeg har tatt meg god tid nå å tittet gjennom det meste.

  1.du kan altid legge ting i flere kategoriere.da vil jo folk se produktene oftere og det er lettere å finne om man leter(man leter jo kanskje ikke i mer en en katergori.
  Dvs hvis jeg leter kjapt i katergorien vaser etter tink k vaser vil jeg ikke finne dem om du kun har dem under kjeramikk.skjønner?

  2.jeg liker at du deler opp (interiør.møbler.merker.barn osv)
  men når man trykker på interiø feks så hadde det vært fint om det kom opp små ikoner med et produkt fra det merket.jeg kjenner jo det meste merkene men nye interiø interssert kan slik bli fristet til å klikke på ett nytt merke.
  Butikken hilde heimdal har det slikt. jeg syns det var gøy å klikke meg gjennom butikken og mer ting ble kjøp fordi det var ryddig =gøy å handle

  3."under 100" feks kan godt ligge under gaver eller kun "under" når man klikke på vil alle summe dukke opp.for meg trenger ikke disse kategoriene ha så mye plass.jeg bruker dem nesten aldri. og vestre kollone vil bli ryddigere.

  4. En liten ting. i Fjærvingers produkt beskrivelse står det "fjæringer" med vilje eller feil?

  5.butikken har mangen flitte produkter då det er viktig å ha den oversiktlig og ryddig samtidlig som man har plass til å bli inspirert og kan bli kjent med nye produkter.
  Dette er en stor jobb.og krever både tid og krefter. men den blir bedre uansett.forandring er bra.også for oss kunder.og dere lærer."nei dette funka ikke.men detta!!"

  jeg liker meg på butikken .med noe små justeringer blir den fra bra til awesome.
  Og dette må ikke skje over natta.småforandronger dukker opp etter hvert og gjør det lettere for oss og dere.

  Håper dette var til litt inspirasjon.
  Det er ikke meningen å komme frem negativ.jeg mener det gidt.og jeg ønsker at jeg og sndre kunder skal trives og at du ksn være stolt.men det kan du allerede nå. for butikken din er fsntastisk.
  !! Du står på og indpirerer.liker bliggen din også.den er ikke bare om produkt visning.
  stor klem og kos deg med jobben videre

  hvor er showroomet deres?

  SvarSlett
 7. Hei igjen jeg glemte en viktig ting.

  6. du har organisert kategorier under både rom og ting feks kjøkken og lamper.
  Jeg syns det hadde vært ryddiger om du tok rom for ROM(stuE.bad.kjøkken.barnerom osv) eller kun under INTERIØR(vaser.lamperosv. Eller kun under MATERIAL(tre.stoff.strein.kjeramikk)
  ELLER selvfølgelug under alle tre.det er jo også fint. men litt her og der er firvirrende.
  Dkjønner du va jeg mener?

  7.litt mer kategorier kan det godt være.

  SvarSlett
 8. Helt ærlig; Flott, supert med romdeling og merke kategoriene. Ryddig, og lett å finne fram om det er noe man leter etter.

  Det florerer av nettbutikker i dag, og mange er rett og slett dårlige på brukervennlighet. Kjempefint at dere tar det seriøst og jobber med dette.

  Butikken deres var jo fin og enkel før også, men som sagt enda bedre nå.

  Ha ein fin dag...

  SvarSlett
 9. Og ja, som lykkelee sier, vasene kan gjerne ligge på begge steder..

  SvarSlett