12.11.10

Do itStitch from Lampgustaf isn't just a pendant lamp; it's a piece of handicraft. Or rather a DIY concept. And it's up to you to decide what your lamp should look like. You're the designer. With a bit of imagination and some nimble fingers you can embroider your own lamp. Stitch is available in three different sizes and each lamp comes with an embroidery needle and eight different colours of yarn. 

Stitch fra Lampgustaf er ikke bare en pendel, det er et stykke håndverk. Eller snarere et DIY prosjekt. Og det er opp til deg å bestemme hvordan lampen skal se ut. Med litt fantasi og et par timer foran tven, kan du brodere dine egen lampe. Stitch er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, og hver lampe leveres med en broderi nål og grarn i åtte forskjellige farger.Pin It

4 kommentarer:

 1. Så utrolig kult! Jeg har veldig sansen for geriljabroderi, men dette var jo enda et hakk "raffere". :o)

  Ellers må jeg skryte av flott nettbutikk. Her var det mange godbiter og supre julegaveideer. Ikke utenkelig at det blir noe julegaveshoping her ja. Å slippe å stresse rundt i butikkene i julestria er jo dessuten en forlokkende tanke. :o)

  SvarSlett
 2. Jeg er på jakt etter lampe til å ha over kjøkkenbordet - men er nok ikke heeeelt her enda. Hadde de kommet ferdigbroderte...?

  SvarSlett
 3. Hei!
  Ville bare si at julemagasinet var helt utrolig!!! Så vakre og inspirerende bilder, og sååå mange fine ting!!! Har allerede prøvelaget et julehjerte som jeg har postet på bloggen. Det blir årets julepynt er jeg sikker på!
  Ønsker deg en strålende helg!
  Hege

  SvarSlett
 4. For en morsom lampe dette var - kul ide.

  Ha en fin helg der hjemme!
  Kommer en tur hjem i julen ja. Det skal bli hyggelig aa komme hjem til familie, venner og vinterland <3

  klem fra LA
  Nina

  SvarSlett